Vild med dans: Helge alene

Helge Vammen danser lidt af en vals i øjeblikket. Vil han fri eller vil han ikke fri til sin søde kæreste, Ditte Valsgaard, der fortæller, at veninderne driller hende med, at hun godt kan gøre sig klar. Men det bliver ikke lige nu. For Ditte er på vej til Kina.


Helge Vammen må klare sig i Vild med Dans uden støtte fra sin kæreste de næste tre uger. Ditte Valsgaard, 27, er nemlig på vej til Kina, hvor hun skal være dommer ved gymnastik-vm. Faktisk skulle de to have været ude at rejse sammen. Hun som dommer og Helge som deltager.

Men Helge Vammen har valgt dansen frem for gymnastikken, så han bliver hjemme i de tre uger VM varer.

LÆS OGSÅ: Prins Henriks ven færdig

For øvrigt en beslutning som gymnastik-forbundet er enige i. De mener, at Helges dans på fredags-tv kan være med til at gøre deres sport mere kendt og populært.

Brudevals

-Nej. Han har ikke friet - endnu, siger Helge Vammens kæreste, Ditte, med et smil. Hun er mødt frem til Vild med Dans-studierne, for at følge Helge, der deltager i årets dansekonkurrence med sin tv-partner Sofie Kruse, og for at have lidt ekstra tid med Helge, inden hun rejser til Nanning i Kina.

LÆS OGSÅ: Husker ikke min datters fødsel

-Mine veninder siger ellers, at Vild med Dans må være den bedste forberedelse til en brudevals.

Helge Vammen, 28, er måske ikke den mest kendte af deltagerne i årets Vild med Dans, men blandt gymnastik-entusiaster, er den veltrænede sportsmand et rigtig kendt navn. Helge er mange gange dansk mester i gymnastik, har deltaget i både VM og EM og er faktisk Nordeuropæisk mester i mangekamp.

Kærester i 5 år

Hans helt store speciale er bensving, og nu er det så spændende at se, hvor god han er til at svinge benene på et dansegulv.

-Vi har været kærester i 5 år, og vi har aldrig danset med hinanden, siger Helges kæreste Ditte Vestergaard.

LÆS OGSÅ: Lækre mænd i brydekamp

Hun dyrker også selv gymnastik, men ikke længere på højeste niveau. Til gengæld har hun lavet et par flotte resultater i sit arbejde. Ditte studerer medicin, og brugte et års tid under sine studier på at være med i et forskningsprojekt, som vakte stor opmærksomhed, fordi hun sammen med overlæge Lars Lund viste, at en særlig behandling hjalp 11 ud af 15 mænd med potensproblemer.

Rejser i tre uger

-Jeg mangler stadig tre år af min uddannelse. Men når jeg er færdig, vil jeg gerne gå forsker-vejen.

Nu kan hele Danmark så følge spændt med i, hvilken vej Helge Vammen vælger at valse. Går han på knæ inden alt for længe, eller varer det lang tid.

Faktum er, at kæresteparret skal være væk fra hinanden de næste tre uger.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-