Skæbner

Ulovligt fyrværkeri: Cathja mistede sin kæreste og faren til sit ufødte barn

28. december 2015 Foto: Privat - Af Kristian Bo Eriksen
-Der går ikke en dag, hvor jeg ikke tænker på Mikkel, siger Cathja Bech fra Nordjylland til TV2Nord. Nytårsaften sidste år mistede hun sin kæreste, Mikkel Lau Nielsen, 24. Han blev dræbt, da han sammen med en gruppe venner affyrede en ulovlig krysantemumbombe. På det tidspunkt var Cathja gravid i 9. uge.

-Det var meningen, at jeg skulle leve livet sammen med Mikkel. Vi havde mange drømme sammen, siger Cathja Bech til TV2Nord, hvor hun gribende fortæller om tabet af sin kæreste og far til hendes dengang ufødte barn, Mikkel Lau Nielsen.

Mikkel og hun havde så mange planer sammen, men de blev udslettet og tilintetgjort, fordi en hyggelig nytårsaften sidste år blev forvandlet til et mareridt, da en ulovlig krysantemumbombe krævede Mikkel og hans kammerat livet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: Chris bliver hyldet på nettet. Jeg vil sprede kærlighed

-Jeg tænkte med det samme, at der var noget galt, siger Cathja til TV2Nord. For kort efter, at en gruppe venner var gået ud for at tænde fyrværkeri, lød der et gigantisk brag og der kom et kæmpe lysglimt, alt for tæt på jorden.

Intet tilbage

Hurtigt stod det klart, at det ulovlige fyrværkeri havde kostet Mikkel og en af hans kammerater livet, mens to andre blev hårdt sårede.

-Vi havde ligesom planlagt, hvordan hele livet skulle foregå. Og der er intet tilbage af, hvordan det var dengang, siger Cathja til TV2Nord.

LÆS OGSÅ. Hannah Melissa siger det åbent: Undskyld René

Hun har valgt at stå frem på TV2Nord for at advarer alle andre mod at affyre ulovligt fyrværkeri.

-Det er utroligt, at folk ikke kan blive klogere, siger Cathja, og opfordre dem, der er fristet af det ulovlige fyrværkeri til at tænke på, at det ikke kun er deres eget liv de sætter på spil.

I dag er hun mor til Malte

-Tænk på jeres nærmeste. Det kan godt være I er ligeglade mede jer selv nogle af jer unge drenge, men prøv at tænke jeres mor, far og kæreste, bror og søster, det hele. Det er ikke kun et liv, der bliver taget. Det er mange liv, der går helt i stykker, siger Cathja til TV2Nord.

LÆS OGSÅ: Kræftsyg mors sidste gribende hilsen: Jeg elsker jer alle

Da Cathjas kæreste Mikkel blev dræbt, var hun gravid i 9.uge. I dag er hun mor til Malthe på 5 måneder. En skøn lille smilende dreng, der tydeligvis har mod på livet. Et liv han dog må levet uden nogensinde at lære sin far rigtigt at kende.

Sponsoreret indhold