Skæbner

Ung brud nægtede at slukke for sin mand efter ulykke

8. april 2015 Louise Soegaard
De havde næsten lige mødt hinanden og havde giftet sig alt for hurtigt, mente mange. Men det skulle vise sig at redde Matts liv. 24-årige Danielle nægtede nemlig at lytte til lægerne, da de påstod, Matt aldrig ville vågne igen efter sin alvorlige ulykke. Hun fik ret, og hendes elskede kom tilbage til hende.
af Danielle Davis/GoFundMe
af Danielle Davis/GoFundMe

Matt og Danielle Davis fra Savannah, USA havde kun været gift I syv måneder, da Matt var ude for en ulykke på sin motorcykel. Han blev skadet til ukendelighed, og lægerne gav ham ikke mange chancer for at overleve sine skader. De kæmpede for at lappe hans krop sammen, imens Matt lå i en dyb koma.

Danielle var ved sin mand non stop, og da lægerne anbefalede den unge kvinde at slukke for sin mands maskiner, nægtede hun. Også selv om lægerne påstod, at der var mindre end 10 % chance for at han nogensinde ville vågne.

-De sagde, at hvis det var dem, der stod i min situation, ville de slukke. Og hvis de var Matt, så ville de have ønsket, at deres familie ville slukke for dem, fortæller Danielle.

Men Danielle havde tiltro til, at alt nok skulle blive godt igen, og at hun og Matt skulle få det liv sammen, som de havde drømt om, da de giftede sig. Hendes tro på gud gav hende håb.

Danielle vil hjælpe sin mand til at få sit liv tilbage via GoFundMe
Danielle Davis/GoFundMe

Læs også: Gav fremmed ung mand sin nyre og fik hans hjerte til gengæld. Det perfekte match

Jeg tænkte aldrig over, at det var for stor en opgave for Gud. Han kan jo klare alt, siger Danielle, som var 24 år, da ulykken skete tilbage i 2010.

Hun og Matt havde kun kendt hinanden I to måneder, før de blev gift, og hun var stadig stormende forelsket I den unge mand, som nu lå i dyb koma. Da hospitalet udskrev Matt, fordi de ikke kunne gøre mere for ham, passede og plejede Danielle derfor sin bevidstløse mand. 

Læs også: Danske piger bortført til Ægypten. Mor tog sagen i egen hånd og befriede sine piger

Hun flyttede tilbage til sin mor, der hjalp hende med pasningen. Efter bare tre måneder hjemme begyndte Matt at komme til sig selv. Han åbnede sine øjne og fulgte deres bevægelser. Langsomt begyndte han at kommunikere.

-Det bedste jeg har gjort, var at gifte mig med Danielle, siger Matt i dag.

Sådan ser parret ud i dag 3½ år efter Matts ulykke
Danielle Davis/GoFundMe

Han har gjort utrolige fremskridt siden ulykken, og han er ikke længere afhængig af smertestillende medicin. Han er ved at lære at gå igen, og han kæmper for at få sin hukommelse tilbage. Desværre kan han ikke huske Danielle fra før ulykken. Deres forelskelse, deres dates og deres bryllupsdag, har han glemt. Men følelserne for Danielle er der stadig og hans korttidshukommelse fejler ingenting.

Læs også: Fred skrev kærlighedssang til sin afdøde kone. Hør sangen til Lorraine og forbered dig på en ordentlig tudetur.

-Jeg er bestemt glad for, at vi giftede os, siger han atter.

Desværre vil parrets forsikring ikke længere betale for Matts genoptræning. Han har stadig lang vej endnu, før han har fået sin førlighed tilbage og kan arbejde. Derfor beder parret om hjælp til Matts genoptræning via GoFundMe her. På indsamlingens hjemmeside kan du læse mere om Matt og Danielle, og følge med i hans bedring.

Sponsoreret indhold