Skæbner

Ung kvinde redder hjemløs fra selvmord

15. januar 2016 Nina Sommer
Facebook
En hjemløs mand havde besluttet at ende sit liv - det var indtil han mødte den unge studerende Casey.

Det var en morgen lige som alle andre, da Casey Fischer var på vej ind på en café for at spise morgenmad. Men før hun nåede caféen, fik hun øje på en forhutlet mand i vejkanten. Hun kunne se, at han talte sine mønter og var på vej ind på caféen, hvor hun besluttede at betale for hans morgenmad og tilbyde ham selskab.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg tror kun han havde en dollar i småpenge, så jeg købte kaffe og en bagel til ham og spurgte, om han ville gøre mig selskab, fortæller Casey i et opslag på Facebook, der er blevet delt mere end 229.000 gange.

Den hjemløse mand og den unge studerende begyndte at snakke sammen, og der gik ikke lang tid, før han åbnede op for sin barske livshistorie. Han havde været stofmisbruger. Han havde aldrig kendt sin far og hans mor var død af kræft.

LÆS OGSÅ: Dansker fanget og hjemløs i Peru

Efter samtalen gav den hjemløse mand Casey et krøllet stykke papir i hånden, og da hun satte sig ind i bilen, så foldede hun det ud.

- Jeg ville slå mig selv ihjel i dag. På grund af dig vil jeg ikke gøre det alligevel. Tak, smukke menneske.

Casey blev så rørt over, at møde med manden havde haft så stor betydning, at hun valgte at dele det på Facebook så budskabet om, hvor stor betydning en hjælpende hånd kan have.

LÆS OGSÅ: Godhjertet hjemløs forgyldes

Sponsoreret indhold