Skæbner

Ung mand efterlyser sin drømmepige fra bio-tur i Odense

10. februar 2015 af Louise Soegaard. Foto: Colourbox.
Jeg var en idiot og gik i den modsatte retning. Hun havde ventet på mig efter filmen. Da jeg fortrød og løb tilbage efter hende, var hun væk. Sådan skriver en forelsket ung mand om et møde, han ikke kan glemme igen. Nu efterlyser han pigen, som han mødte i Cinemaxx i Odense. Kender du hende?

Er du den unge kvinde, som gik alene i biograf Cinemaxx i Odense onsdag d. 4. februar for at se forpremieren til ”Mænd og Høns”? Eller ved du, hvem hun er? En ung mand har skrevet denne romantiske efterlysning på hans drømmepige, som han kalder pigen fra biografen. Ude og Hjemme vil gerne hjælpe ham. Det kan du også. Del gerne historien på din facebookvæg, så hun kan blive fundet, og kærligheden kan få en chance mere.

Læs også: Donorsøstre søger søskende med donornr. 045 fra Cryos

Her er efterlysningen:

"Kære Cinemaxx Odense.

Mit navn er Thomas Elley, jeg er 18 år og onsdag d. 4. februar 2015 var jeg med mine venner til forpremiere på 'Mænd og Høns'. Dette er hverken en klage eller en ansøgning, men et spinkelt råb om hjælp.

Jeg mødte en pige, som sad alene i salen. Jeg har altid sagt mine venner, at de bedste mennesker tør gå alene i biografen. Hun havde brunt hår, hverken langt eller kort, og det bølgede ved hendes skuldre. Hendes øjne var brune eller mørkeblå og hun sad på række 5 (eller i hvert fald 2 rækker foran række 7). Hun sad ved siden af et par, havde en lys, lang jakke på og et halstørklæde. Hun overhørte vores samtale om klipningen i 'Birdman' og farverne i 'Ida' (eller mangel på samme?), og vi snakkede lidt om det. Da vi kom ud af biografen, stod hun og ventede på mig, men fordi jeg åbenbart er en idiot, gik jeg et par skridt i den modsatte retning med mine venner, og hun gik den modsatte vej. Jeg ventede et minuts tid og løb efter hende, men jeg kunne ikke finde hende om hjørnet.

Og jeg fik hverken navn eller nummer. Så nu har jeg brug for jeres hjælp. Kan I efterlyse hende på jeres facebook-side? Jeg har på fornemmelsen, at hun tit kommer i jeres biograf.

Jeg håber inderligt, at I vil hjælpe. Jeg har ikke rigtig andet håb, udover måske at vente i jeres lobby, indtil hun en dag skal se en ny film.

Jeg vil gerne finde pige, der var alene inde og se 'Mænd og Høns.' Jeg håber, at jeg skriver til en romantisk ildsjæl, der har hjertet på det rette sted.

De venligste hilsner,

Thomas Elley.

Læs også: 27-årige Kathryn fandt sin biologiske mor via facebook

Skriv til Thomas

Den unge mand har ikke skrevet andet end sit navn i efterlysningen, men skulle du kende til den unge kvinde, som han efterlyser, kan du jo skrive en kommentar på historien på Ude og Hjemme facebookside. Her er Thomas Elley også velkommen til at stå frem. Måske vil et billede hjælpe den unge piges hukommelse.

Sponsoreret indhold