To unge kvinder slap fri fra sexmonster i australsk nationalpark

”Hjælp! Skynd jer at kør, skynd jer at kør. Han slår os alle ihjel” var bønnen fra den nøgne kvinde, der kom løbende mod en gruppe fiskere, rev bagdøren op og sprang ind på bagsædet af bilen. Fiskerne var på camping i et øde område af Coorong National Park i Australien – en ellers populær turistattraktion. Kvinden var på flugt fra et sexmonster.

 Et sted i ødemarken løb en anden nøgen kvinde for sit liv, fortalte den skræmte kvinde. De var begge stukket af fra den mand, som havde forsøgt at slå dem ihjel, efter han havde kidnappet dem og voldtaget dem.

 En 59-årig australsk mand står tiltalt for kidnapning, voldtægt og mordforsøg. Hans ofre var to unge europæiske kvinder, der havde været så godtroende at tage imod et lift fra manden, som de havde mødt få dage forinden på deres rygsæksrejse i Australien. 

Mandens identitet samt pigernes nationalitet er indtil videre ikke offentliggjort, da sagen endnu ikke har været for retten. Pigerne siges at være fra et europæisk land, og de skulle efter sigende have mødt deres overfaldsmand ca. 100 km fra Adelaide, hvor manden kommer fra. 

Han kørte dem til en øde campingplads i Salt Creeks Coorong national park, hvor han holdt dem fanget og forgreb sig på dem seksuelt. Hvordan kvinderne slap fri, er endnu uklart, men de løb I hver deres retning, og den ene kvinde, som var ilde tilredt og fuld af blod, var så heldig at støde på en gruppe fiskere, som straks ringede efter politiet.

Han havde forsøgt at slå dem ihjel

Med fiskernes hjælp blev den 59-årige gerningsmand pågrebet og anholdt kort tid efter. Til en pressekonference i torsdags udtalte en betjent fra South Australian police, James Blandford, at kvinderne var fundet i en alvorlig situation, og at de var meget ilde tilredt. Han forklarede også, at de lokale fiskere havde beroliget den kvinde, som det var lykkes at stikke af. Mens den anden kvinde blev fundet liggende i en sandklit et godt stykke fra campingpladsen. Hun var så ilde tilredt og chokeret, at hun dårligt kunne tale.

En af fiskerne Abdul-Karim Mohammed fortalte, at de havde set en kvinde vinke til dem, mens hun kom løbende nøgen mod deres bil. At hun var sprunget ind på bagsædet og havde tigget og bedt dem om at køre, så hurtigt de kunne. Hun havde sagt, at en mand var ude på at slå hende ihjel. At en mand ville slå dem alle ihjel.

Læs også. Jeg var gift med ætermanden - den berygtede serie voldtægtsforbryder, der bedøvede og voldtog helt unge kvinder.

Fiskerne gav kvinden deres jakker. Hun havde rifter overalt på kroppen, og hun lignede en, som havde været slæbt nøgen hen af jorden.

Den anden kvinde var så fuld af blod, at en anden campist, Josh Harris, gættede på, at hun var blevet slået i hovedet med en hammer. Han så hende, da hendes redningsmænd bragte hende til en hytte på campingpladsen, mens de ventede på en ambulance. Hendes redningsmænd var i chok. Hun havde sagt, at gerningsmanden stadig var efter hende. At han ville slå hende ihjel.

Begge kvinder blev bragt til hospitalet, hvor de var indlagt til observation i et par dage. 

Overfaldet har chokeret indbyggerne i området.

-”Sådan noget tror man jo ikke kan ske i sin egen baghave. Det her sted er ellers så smukt, siger ejeren af Coorongdunes Holiday Accommondation, Mandell Tiver.

Den 59-årige gerningsmand skal for retten til april. Indtil da forsøger det australske politi at finde ud af, om han har andre forbrydelser på samvittigheden.