Skæbner

Utrolig video af en fødsel: Sarah valgte et naturligt kejsersnit

21. maj 2016 Foto: YouTube - Af Kristian Bo Eriksen
Da Sarah ikke kunne føde ved en helt almindelig fødsel, valgte hun det, hun mente, var den næstbedste metode. Et naturligt kejsersnit. Siden valgte Sarah at lægge en video af fødslen på YouTube.

-Jeg har delt denne video, fordi jeg ønskede at vise, at hvis man ikke kan føde naturligt, er et naturligt kejsersnit den næstbedste metode, sådan skriver Sarah Saunders, 30, fra Devon i England på YouTube som en forklaring på, hvorfor hun har offentliggjort sin fødselsvideo.

LÆS OGSÅ: Jeg fik en hånd af far

-I denne fantastiske video skubber min søn sig selv ud, efter at kirurgen har hjulpet hans hoved ud. Holdet på Torbay var utroligt, og gav mig en fødselsoplevelse, jeg altid vil værdsætte, skriver Sarah for at takke de læger og sygeplejersker, der hjalp hende på det lokale sygehus, Torbay Hospital, og hun opfordrer samtidig alle til at dele hendes video, hvis det kan hjælpe nogen.

Skulle give mere ro

Hendes søn, Leo, blev født for et år siden, og videoen er dermed ikke helt ny. Men det er først nu, den for alvor er ved at blive spredt på nettet.

Et naturligt kejsersnit er en metode, der bliver mere og mere populær, blandt andet i England, fordi metoden skulle give mere ro omkring babyen end et almindeligt kejsersnit.

LÆS OGSÅ: 4-årig skammede sig over sit høreapperat: Mors opfindelse er genial

Lægerne udfører et snit ind til livmoderen og hjælper babyen med at få sit hoved fri. Herefter lader de barnet selv kæmpe sig ud på en måde, der minder om en naturlig fødsel.

Tid i mors arme

Umiddelbart efter fødslen venter lægerne også med at undersøge den nyfødte, og giver babyen nogen tid i sin mor arme, for at styrke båndet mellem mor og barn.

LÆS OGSÅ: Se hvor glad Hoshua bliver: Gribende velkomst til far

Hele metoden kan du se på den video, Sarah har lagt på YouTube. Vær dog opmærksom på, at det er et kejsersnit, og selvom alt forgår stille og roligt, kan det være grænseoverskridende billeder for nogle:

Sponsoreret indhold