Brev til Anne-Marie Østersø: Mor viste sig for mig i drømme

Vægten har drømt om sin afdøde mor, der fortalte, at hun snart ville vende tilbage – og hun ville blive født som pige. Nu er vægten gravid og har fået at vide, at hun venter en datter. Vægten ved ikke, hvad hun skal tro og vil høre clairvoyante Anne-Maries mening …

Kære Anne-Marie
Jeg har en oplevelse, som jeg bliver nødt til at dele med dig. Jeg mistede min mor i fjor, og nu er jeg gravid. Inden jeg blev gravid, drømte jeg om min mor. Hun fortalte, at hun snart kom ned til mig igen, og hun ville blive født som pige.

Jeg stortuder

Jeg har lige fået af vide, at jeg venter en datter, og jeg stortuder, for måske er det min mor, som kommer igen. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal tro. Kan du mon hjælpe?
Kærlig hilsen vægten

Tro på din mors besked

Kære vægt
Først vil jeg sige, at det gør mig ondt, at du har mistet din mor, og dernæst vil jeg ønske dig tillykke med familieforøgelsen.
Jeg kan godt forstå, du er berørt. Jeg kan huske, at jeg inden for et år mistede min far og blev gravid med min datter, og jeg ved derfor, at det er store følelser, du går igennem. Det er en underlig tid for dig: Du har mistet din elskede mor, og nu skal du selv være mor.
Det er smukt, at din mor har vist sig i din drøm. Du skal tro på, at det var hende og på hendes besked til dig.
Jeg har fået det samme at vide om min far og min datter. Det kan være svært at forstå, og måske skal vi heller prøve at forstå det, men bare tro på det.Jeg tror på, at alt er energi, og måske er noget af din mors energi i himlen, mens andet er på vej til dig. Det ville jeg tro på, hvis jeg var dig.
Held og lykke med det hele og et stort kram fra mig.
Kærlig hilsen Anne-Marie