Clairvoyant formidler budskab fra afdød far

Selv om Marias far var syg, nægtede han at søge hjælp,og da Maria var 11 år, faldt han om for øjnene af hende og kom aldrig tilbage til livet. I dag føler Maria, at Tommy valgte dem fra. Nu har hun bedt clairvoyant Pia Neves de Brito kontakte ham.

Clairvoyant Pia Neves de Brito lukker øjnene. 25-årige Maria Rosenkrantz og hendes mor, Susanne Bønnergaard, 52 år, kigger forventningsfulde på hende, mens ilden knitrer i brændeovnen i huset i Søndersø på Fyn. Jeg trækker en lystunnel ned mod mig og kalder på din far, mens jeg står mellem vores verden og deres.

Pia får kontakt til Marias far.

- Han elskede både min mor, min bror og mig over alt på jorden, alligevel føler jeg, han valgte os fra. Det har naget mig i mange år, siger Maria. Tommy Bønnergaard blev kun 42 år.

LÆS OGSÅ: I kontakt med afdøde Laila

- Jeg oplever det som om, han fik et gok i nøden, så var det dét. Det føles som en hjerneblødning, siger Pia.

Han faldt om for øjnene af sine to børn, da Maria var 11 år.

- Det var om formiddagen. Vi så Snurre Snups Søndagsklub. Han kom ind ad døren og væltede ind i væggen, så en lysestage faldt ned. Så sad han i sofaen. Armen var lam, og venstre side af ansigtet hang. Jeg forstod ikke situationens alvor, fortæller Maria.

- Der er mange ting, han ikke har fortalt jer, siger Pia. - Han var syg i kort tid, men længere tid, end I vidste. Han holdt sin mund lukket, hvis det passede ham, siger hun.

Han havde mange smerter

Clairvoyanten fornemmer, at Tommy havde mange smerter. Tommy var plaget af smerter i halsen og åndedrætsorganet.

Lungekræft

- Vi troede, han tabte sig, fordi han var flyttet for sig selv, siger Susanne.

- Jeg ser ham alligevel luske op til lægen og så lade som ingenting. Han havde en fornemmelse af at skulle dø alligevel. Han vidste noget, I ikke vidste. Jeg tror, det var lungekræft, siger Pia.

- Han kunne nemt finde på at skjule det for os, hvis han havde lungekræft. Han ville skåne os for alt muligt, siger Susanne.

Søn

- Susanne, du var hans klippe. Et solidt fundament under familien. Pas på, at din søn ikke bliver lige så stædig som sin far. Maria, du har en tendens til at tvivle på dig selv. Det skal du ikke bruge livet på, siger hun og fortsætter: Det betyder meget for ham at få børnebørn. Det er en dreng, du skal have. Tit står de med dem i hånden og sender dem herned, siger Pia og kigger på Marias mave.

Mor og datter sender hinanden et hurtigt øjekast. De har på intet tidspunkt antydet kønnet på babyen over for clairvoyanten. Men Maria venter faktisk en dreng. Clairvoyanten fortsætter:

- Sig til din bror, han skal have tvillinger på et tidspunkt. Tommy får fire børnebørn, siger Pia, inden hun sender ham tilbage til den anden side.

LÆS OGSÅ: Var jeg skyld i min mors død?