Det skulle han aldrig have gjort

Blotteren valgte den forkerte bus. Den var fyldt med kvinder, der ikke stiltiende accepterede den unge mands grænseoverskridende adfærd. Se her på videoen, hvordan det gik ham.

En 34-årig tyrkisk mand troede han havde valgt det perfekte sted, da han besluttede at blotte sig. Bussen, han stod i, var nemlig fyldt med kvinder. Men der forregnede den tyrkiske mand sig. Da det først gik op for kvinderne, hvad han havde gang i, viste flere af dem sig meget handlekraftige, som man også kan se på videoen øverst.

Med knyttede næver

Sagen er gengivet i avisen The Mirror og fandt sted forleden i den tyrkiske landsdel Kocaeli, hvor et overvågningskamera i bussen ganske fint fangede situationen. Der er ingen lyd på Youtube-videoen, men det er alligevel ganske tydeligt, at både vrede og harme er en del af kvindernes reaktionsmønster. En hel del holder sig dog ikke ved det. Enkelte begynder at slå ham med knyttede næver. Flere kommer til, så manden til sidst må ile ud af bussen. 

LÆS OGSÅ: Nanna er stolt som husmor

Ifølge The Mirror lykkedes det endda folk at tilbageholde manden, indtil politiet nåede frem. Han er i dag sigtet for blufærdighedskrænkelse.