"Det var dødimponerende, og jeg tudede hele den første time"

Astrologens forudsigelser er imponerende, men den selvindsigt jeg får, er det vigtigste

Foto: Privat

Da 44-årige Lotte gik ned med stress i 2007 efter et år i et kaotisk firma, tog hun imod en venindes råd og opsøgte astrologen Lejla Lindholm, selvom hun dengang syntes at astrologi var noget, man blot læser om i ugebladene. Men de første ord som røg ud af astrologens mund rev tæppet væk under den rationelle Lotte.

- Det var dødimponerende! Kvinden vidste ingenting om mig, og så snart jeg kommer ind siger hun: "Hov, hvad er der omkring din arbejdssituation lige nu, der er da noget i vejen?"

I det hele taget kunne Lejla påpege mange specifikke ting ved Lottes arbejdsplads, som passede på mystisk vis:

- Lejla sagde også, at min arbejdssituation havde været mystik og kaotisk et år tidligere. Det passede, for da jeg startede på første arbejdsdag om mandagen, havde min kommende regnskabschef sagt op om fredagen og alt var kaos. Da jeg gik ned med stress et år efter, var firmaet nået til den tredje regnskabschef inden for et år, så det hele sejlede, fortæller Lotte og udbryder:

- og så siger Lejla: "jeg kan sige, at næste år er det som om der bliver lukket og slukket på din arbejdsplads." Det kunne jeg ikke få til at hænge sammen, for det var altså en koncern med over 80 mennesker ansat, så det lå ikke lige for. Men et år senere gik de sgu konkurs.

Jeg sad og tudede i en time!
Lotte blev meget påvirket af sin første time med Lejla, fordi hun blev læst så tydeligt, og fordi det var rart at der var en som forstod hendes situation på en meget umiddelbar måde:

- Det var en befrielse, når man er gået ned med stress og føler sig fuldstændigt sårbar, at hun så ud fra mit fødselstidspunkt, kan fortælle mig at jeg havde det dårligt i mit firma, og at det var en kaotisk arbejdsplads. Det er da helt vildt at hun kunne se det. Så jeg følte bare, at hold da op, nu er der da én som forstår mig! Jeg sad bogstavelig talt og tudede i en time!

Firmaet genopstod dog i en anden form, og Lotte var med til den bitre ende. Også det havde Lejla forudsagt under den første konsultation:

- Lejla sagde, at jeg ville være den sidste rotte på skibet inden det gik ned. Og det blev jeg så også, mærkeligt nok.

Spørg astrolog Lejla Lindholm om dit liv her!

Forudsigelserne er imponerende, men selvindsigten er det jeg kan bruge til noget
Selvom Lejlas forudsigelser og indsigt i Lottes firma imponerede Lotte og rev tæppet væk under hende, var det i højere grad Lejlas indsigt i Lotte selv, som hun kunne bruge til noget. Lejla forklarede nemlig hvorfor Lotte var havnet i sin stress-tilstand.

- Lejla sagde til mig: "hvis du arbejdede i billetlugen på DSB, ville du samtidig styre isboden og pølsevognen uden foran. Du forsøger at holde alle ender bundet sammen, og det kan ikke lade sig gøre i et firma, hvor der hersker så meget kaos," fortæller Lotte og fortsætter:

- Hun gav mig en forståelse for, hvorfor jeg var havnet i den situation, fordi jeg tiltrækker umulige opgaver og fordi jeg kæmper til det sidste og er for stædig. Men til sidst kunne jeg bare ikke mere.

Lejla kunne også se, at Lotte havde arbejdet sammen med sin far
- Jamen, generelt er jeg bare super imponeret over at Lejla, og hun kunne for eksempel også se, at jeg havde arbejdet sammen med min far, da jeg var yngre, hvilket jeg rigtig nok gjorde. Ifølge Lejla har det påvirket mig sådan, at jeg lidt er min fars datter i enhver arbejdssituation. Jeg skal virkelig bevise hvad jeg duer til, også der hvor sagen er lidt tabt for forhånd. Men nu har Lotte lært af samtalerne med Lejla, fortæller hun:

- jeg er blevet bedre til at passe på mig selv, og det har så afgjort gjort mig til et bedre og gladere menneske. Jeg er blevet bedre til at give slip og ikke skulle holde styr på det hele. Og jeg er blevet bedre til at fokusere på en ting af gangen, og til at forstå at man ikke kan være perfekt til det hele. Jeg har accepteret og erfaret at jeg er som jeg er, perfektionistisk og pernitten-agtig, men jeg har lært, at det er okay at slippe engang imellem. Jeg behøver ikke længere have styringen med alt, fortæller Lotte.

Jeg tror det var skæbnen, at jeg skulle møde Lejla
Efter den første oplevelse hos Lejla, er Lotte vendt tilbage et par gange, og da Lejla ser en mulighed for at læse noget nyt bogligt i Lottes fremtid, beslutter Lotte sig for at vende sig mod astrologien.

- Jeg bruger det personligt, men det er ærlig talt skide svært, så jeg ved ikke om jeg ligefrem kommer til at arbejde med det. Men det sjove er at Lejla havde forudset at en ældre kvinde ville komme til at betyde meget for den nye retning mit liv skulle i, og jeg tror faktisk at den kvinde er Lejla selv. Det er jo hende som inspirerede mig til at tage astrologiuddannelsen. Så jeg tror det var lidt skæbneagtigt at jeg skulle møde Lejla, på den super fede måde, siger Lotte og forklarer hvordan astrologien har påvirket hendes hverdag:

- Jeg har brugt astrologien som selvudvikling. Jeg har også takket nej til et fuldtidsjob nu her, og har i stedet valgt at lade være at knokle røven ud af bukserne, for det behøver man ikke for at have det godt. Så hellere slippe lidt af de materielle goder, og have mere fred og ro til at se sine nære. Det er langt bedre end at knokle og knokle, mens livet sejler forbi. Så jeg prioriterer helt klart anderledes nu, og har mere tid til familie og venner.

Min mand tænkte vist: "Nu rabler det for min kone!"
Familien og veninderne grinede lidt af Lotte i starten, da hun begyndte at gå til astrolog, og hendes mand har også løftet lidt på øjenbrynene, fortæller Lotte:

- I starten tænkte min mand sikkert: "nu rabler det for min kone." Han havde et godt job han var tilfreds med, men på et tidspunkt siger Lejla "han får andet et jobtilbud inden d. 1. januar". Det fortæller jeg ham engang i december, og han griner bare og siger: "det godt med dig." Men så lander der et jobtilbud ud af det blå d. 23. december. Siden dengang så har han altså troet lidt på det. Og han kan se at det har gjort en forskel for mig som person, for i det halve år hvor jeg var ked af det, så kunne han jo godt se at det havde hjulpet mig, når jeg vendte tilbage fra mine aftaler med Lejla. Men jeg har ikke fået ham til at få lagt et horoskop. Endnu, griner Lotte.

Lotte har også anbefalet Lejla til mange af sine veninder, og hendes datter er også blevet hooked på astrologien. Også hendes mor har hun diskuteret med Lejla:

- Min mor var 79 år, da hun ville sælge sit hus igennem 36 år, og det blev jeg selvfølgelig lidt bekymret over, det er jo svært at sælge i disse tider. Så siger Lejla: "Bare rolig, både salg af huset og køb af en lejlighed vil komme som lyn fra en klar himmel." Og hun solgte huset på en uge, og den anden lejlighed hun var ude og kigge på blev den hun faldt for og flyttede ind i. Og her havde jeg troet hun ville løbe ind i så mange problemer.
Men selvom Lotte er imponeret af astrologien understreger hun dog, at man ikke skal leve 100 % efter den:

- Jeg synes astrologien er fantastisk og derfor anbefaler jeg det også til mange mennesker. Men man skal selvfølgelig ikke leve efter det som var det en drejebog. Astrologi er aspekter og muligheder, det skal man jo huske. Astrologien fratager dig ikke dit ansvar for at vælge rigtigt i livet, men den kan være med til at skabe en selvindsigt som gør, at du bliver bedre til at træffe de rette valg for dig.