Elefant redder baby

En elefant raserede flere landsbyer i det norøstlige Indien, men da den hørte en lille, grædende baby blandt murbrokkerne, så kom den hende til undsætning.

Det var et kæmpe brag, der fik ægteparret Mahato og Lalita til at fare forskrækket sammen, da de i mandags sad og spise aftensmad i deres hus i den indiske by Purulia.
Lyden kom fra soveværelset, hvor deres 10 måneder gamle datter lå og sov.


Læs også: Abe redder uønsket hund


- Vi løb derover og var chokerede, da vi så, at væggen var knust og elefanten stod lige over vores datter. Hun græd, og der var store murbrokker omkring hende, fortæller faren, der troede, at den enorme elefant ville dræbe deres lille datter. Men pludselig skete der noget uventet.

Overfladiske skræmmer

- Elefanten begyndte først at bevæge sig væk fra vores datter, men da hun begyndte at græde igen, så vendte den sig igen mod hende og begyndte at flytte murbrokkerne med sin snabel.


Læs også: Hund adopterer tigerunger

Forældreparret skyndte sig til hospitalet med deres lille datter, men udover nogle skrammer fra murbrokkerne, så var der ikke sket noget med hende.
Elefanten, der endte med at befri den 10 måneder gamle pige, havde i løbet af de forgange dage ødelagt 17 huser i de omliggende byer.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!


Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-