Emma fødte to dage efter sin graviditetstest: Min skønne julegave

Lægerne havde sagt til Emma, at hun ikke skulle regne med nogensinde igen at blive gravid. Så hun fik sig noget af en overraskelse, da hun torsdag i sidste uge fødte en lille, velskabt dreng, Frankie. Bare to dage efter hun opdagede, hun var gravid.

-Jeg har da læst om denne situation i ugeblade og aviser, og jeg har altid tænkt: Hvordan kan man dog være gravid så længe, uden at vide de? Men nu er det så sket for mig, siger 36-årige Emma Bromfield, fra byen Newhall til avisen Daily Mirror.

Emma og hendes mand Jason, 38, havde absolut ingen planer om at få flere børn. De har i forvejen Millie, 7, Molly, 6, og George på bare 15 måneder. Men torsdag i sidste uge fødte Emma en sund og velskabt dreng, bare to dage efter hun opdagede, at hun var gravid.

LÆS OGSÅ: 13-årig gav mig sit nyfødte barn

Lægerne havde ellers sagt til ægteparret, at de ikke skulle regne med, at de kunne få flere børn. Men da Emmas menstruation udeblev, valgte hun at gå til lægen om tirsdagen, og her fik noget af en overraskelse, da hendes graviditetstest var positiv.

Om torsdagen, to dage senere, begyndte Emma så at bløde, og hun ringede bekymret til sin læge, som omgående henviste hende til en scanning på det lokale sygehus.

Min nemmeste graviditet

Til Emmas store lettelse viste scanningen, at hendes babys hjerte slog. Men hun fik sit livs største chok, da en jordemoder bagefter undersøgte hende, og fortalte, at hun mente, Emma var i 35. uge, og at fødslen rent faktisk var i gang.

40 minutter senere, kl. 16.10, fødte Emma en velskabt dreng på 2.750 gram.

-Det var min nemmeste graviditet. Jeg har født før, og kender tegnene på en graviditet, men jeg har slet ikke oplevet den morgenkvalme, jeg var plaget af de andre 3 gange, siger Emma til avisen.

LÆS OGSÅ: 11-årig hjalp lillesøster til verden

-Og denne gang havde jeg slet ikke taget på i vægt og brugte mine almindelige jeans hele tiden. Da jeg var gravid med George, vraltede jeg rundt og kunne ikke engang knappe min frakke.

Det hele gik så hurtigt, at Emmas mand, Jason, ikke nåede frem til selve fødslen. Han arbejder som sikkerhedsvagt, og var ikke langt fra sygehuset, da han pludselig fik en telefonopringning om, at hans kone var ved at føde.

Frankie vejde 2750 gram , da han blev født i torsdags i sidste uge. Foto: POLFOTO

 

Jason kastede sig ind i bilen og racede afsted, men nåede først frem 10 minutter efter, hans søn var født.

-Da jeg sagde på arbejdet, at jeg var nød til at køre, fordi min kone var ved at føde, svarede de, at de ikke engang vidste, at hun var gravid. Jeg kunne bare svare: Det vidste jeg heller ikke, siger Jason til Daily Mirror med et smil.

Var pigerne udsolgt?

Emma selv arbejder i køkkenet på en skole i nærheden, og kan ikke lade være med at tænke på, at hvis ikke hun havde haft en tid til scanning lige torsdag eftermiddag, ville hun have født på skolen.

Emma og Jason tre andre børn har taget rigtig godt imod deres lillebror, som hedder Frankie.

Emma og Jason med deres skønne, tidlige julegave. Foto: POLFOTO

 

-Molly tror, at vi fik Frankie fra sygehusets kiosk. Og hun har da spurgt, om de var gået ud for piger, siger Emma, der er ved at komme sig over sit chok, og jubler over sin nyfødte søn:

LÆS OGSÅ: Højgravid på første date

-Vi er stadig overraskede, men det var en skøn tidlig julegave til os.