Fik bøde for at amme

Antonia Charlesworth følte ikke, at hun havde noget valg, da hendes 5 måneder gamle datter begyndte at skrige i bilen på vej hjem. Hun holdt ind til siden, og begyndte at amme sin datter. Det kostede hende en parkeringsbøde fra en emsig vagt.

Antonia fik bøde for at amme

Det er aldrig rart at få en parkeringsbøde. Det ved mange bilister af kostbar erfaring. Men aldrig før har Antonia Charlesworth, 27, følt sig så ydmyget og latterliggjort, som da hun for nylig fik en regning for en ulovlig parkering i den engelske by Blackpool.

På vej hjem fra shopping begyndte hendes 5 måneder gamle datter, Anaya, at skrige i vilden sky af sult. Den unge mor så ingen anden udvej, end at holde ind til siden og amme pigen.

Parkerede ulovligt

LÆS OGSÅ: Mor på blot 13 år

Det skulle hun aldrig have gjort. Uheldigvis parkerede Antonia nemlig i en bås, der er reserveret taxaer.

Men der var næsten ingen trafik og ingen taxaer i syne. Oven i købet var der rigeligt med plads, hvis der endelig skulle dukke en enkelt hyrevogn op. Det gjorde der ikke. Til gengæld dukkede der en emsig p-vagt op. Han udskrev prompte en bøde på 35 pund, cirka 315 danske kroner.

Bad om ro til at amme

LÆS OGSÅ: Teenager vil beholde sit barn

- Jeg spurgte vagten, om han ikke kunne lade mig og mit barn være i fred et par minutter, indtil min datter var færdig med at spise. Vi var jo ikke til gene for nogen. Hvis det ikke var muligt, tilbød jeg at flytte bilen hurtigst muligt. Men ikke tale om. Jeg fik en bøde, siger Antonia både vred og oprørt.

I stedet for at rive parkeringsbøden itu, hev vagten sit kamera frem, og begyndte at fotografere både bil og Antonia med datteren ved brystet.

LÆS OGSÅ: Nyfødt efterladt på Burger king

Moderen havde også sit andet barn, datteren Safina på 2 år med. Hun begyndte at græde samtidig med, at moderens amning gik helt ud af kontrol. Situationen med den emsige vagt og moderen med de 2 børn var helt bizar og ude af kontrol.

Bøden var pinlig og uhørt

Blackpools byråd har netop iværksat kampagnen "Breastfeeding" (amning, red.), som har til mål at skabe tolerance overfor kvinder, der pludselig får behov for at amme et barn i det offentlige rum. Derfor var bøden til Antonia både pinlig og uhørt.

LÆS OGSÅ: Savnet sin søn hver dag

- Vi er meget kede af denne uheldige situation, og kalder selvfølgelig bøden tilbage. Vi vil også gerne undskylde overfor den unge mor, oplyser en talsmand for kommunen.

Samtidig tilføjer han dog, at bøde har korrekt udstedt, og at det ikke er tilladt at parkere på pladser, der er forbeholdt taxa. Således fik den kommunale myndighed alligevel det sidste ord i den latterlige sag.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-