Healing gav Emil ro

Siden Emil var 4 år, har han fået den maksimale dosis af medicin mod adhd. I dag er han 12 år, og efter et healingsforløb er hans daglige medicin mere end halveret, og Emil har samtidig fået det langt bedre.

Jeanette har et helt særligt filter på, når hun køber ind i Netto og har sønnen Emil med. Det gør, at hun ikke ser de blikke, der stirrer på dem. Nogle gange er der folk, der kommer med en spydig kommentar om, at hun bør få styr på sin dreng, men Jeanette har altid et svar parat på tungen.

– Jeg er jo hans mor, og selvfølgelig beskytter jeg mit barn, fastslår Jeanette Frevert. For sønnen Emil kan ikke gøre for de bandeord, der nogle gange flyver ud af hans mund, eller at han farer utålmodigtrundt langs kølediskene. Han har adhd i svær grad og har været stærkt medicineret for det, siden han var 4 år. Piller, der burde holde ham rolig i 14 timer, har virket i fem timer på Emil, og selv om han har været omgivet af eksperter, der har forsøgt at hjælpe ham, har det ikke haft den store effekt.

Læs også: Min søns adhd er en gave

Men for et halvt år siden ændrede dagligdagen sig markant for familien fra Kr. Såby, der også tæller 15-årige Xina, 4-årige Valdemar og stedfaderen Oscar. Jeanette så et opslag på Facebook, hvor TV2 søgte medvirkende til et forsøg med healing og reagerede på det. Kort efter blev hun kontaktet.

Læs om Emils forandring efter healing i Ude og Hjemme nr. 21, der udkommer onsdag den 25. maj

 

Velkomst-tilbud! Få Ude og Hjemme sendt direkte til døren hver onsdag