Hjemsøgt af trafikofre

Betina og John har gennem længere tid været trætte og syge. Clairvoyant Anne-Marie Østersø undersøger huset, og konkluderer, at det er et ægte spøgelseshus med mange hvileløse sjæle.

Allerede i indkørslen får clairvoyant Anne-Marie Østersø en fornemmelse af, hvad der er galt hjemme hos Betina og John i Hjordkær.

Hun ser, at familien bor i nummer 26 og så nikker hun stille. Lægger man de to tal sammen, får man 8, hvilket er spøgelsestallet.

Ramt af sygdom

-Jeg har slet ingen ro og sover ikke om natten, sukker Betina og viser ind i stuen, hvor John og børnene venter.

Det værste er alle de sygdomme, familien døjer med. John lider af urinsyregigt, Betina har blandt andet kronisk blærebetændelse, mens børnene lider af astma.

Anne Marie tager en runde i huset, for at mærke, hvad der er på færde.

- Jeg tror faktisk, din far er her, Betina. Det virker lidt, som om han forsøger at sikre sig, at du er o.k. Jeg fornemmer også, at han har lidt dårlig samvittighed, siger hun. Betina nikker.
 

Hvileløse sjæle


- Men det er ikke ham, der gør dig syg og dræner dig for kræfter. Det er noget andet, fortsætter Anne-Marie, som fornemmer at huset er beboet af sjæle, der ikke har fundet hvile.

Det viser sig, at der i løbet af de sidste 15 år, har været to voldsomme trafikulykker i nærheden, og at ofrene hjemsøger huset.

- Din afdøde far og huset tiltrækker alle disse stressende og dårlige energier, afslører Anne-Marie, hvorefter hun "renser" huset. Bagefter er familien lettet, og de satser på at blive boende i deres elskede hjem.

TILBAGE TIL GALLERIET