Hund fisker nyfødt op af skraldespanden

En nysgerrig hund endte med at blive en nyfødt barns redning.

Hunden Pui, der er en blandingsrace, elsker at gå rundt i landsbyens gader og snuse i skraldespande og finde skjulte madrester. Hans ejer Gumnerd var vant til, at hans bedste ven strejfede rundt, men en dag kom den firbenede ven hjem med mere end gumleben.

På hans sædvanlige tur rundt i gaderne stødte han på en skraldespand, hvor der lå en hvid plasticpose. Lugten fra posen fangede Puis opmærksomhed, og med tænderne fik han bakset den ud af skraldespanden og ud på jorden. I stedet for at kradse hul i posen, tog han den i munden og gik hjem til sin Gumnerds hus.

LÆS OGSÅ: Min hund kan lugte kræft

Chok i landsbyen

Hjemme blev den mødt af sin ejer, der hurtigt kunne se, at Pui havde noget i munden, der var mere usædvanligt end hvad han plejede at finde. Forsigtigt satte Pui plasticposen ned og begyndte at gø for at få rettet opmærksomheden på posen, og da den blev åbnet, så blev Puis ejer mødt af et syn, han sent vil glemme.

LÆS OGSÅ: Hun ofrer livet for at redde sine ejere

På det hvide plastik lå en lille baby, hvor man stadig kunne se navlestrengen. Den lille pige var svært medtaget og var tydeligvis født for tidligt, men hun trak vejret.

Hunden Pui blev efter den opsigtsvækkende opdagelse hædret som en helt.