Hund ventede otte dage på sin ejer

Den hjemløse mand Lauri lå otte dage på hospitalet, efter at han blev slået med en sten i hovedet. Imens stod hans bedste ven trofast og ventede på, at den igen kunne gense sin ejer.

Denne hund lever i den grad op til at være menneskets bedste ven.
I otte dage ventede hunden 'Seco' uden for det lokale hospital i Brasilien, hvor hans ejer var indlagt før og efter en operation, efter at han var blevet slået ned.

Læs også: Hund redder livet med vodkaLauri da Costa var i første omgang blevet indlagt, fordi en mand havde slået ham i hovedet. Men efter flere undersøgelser viste det sig, at Lauri havde modermærkekræft i ansigtet og måtte derfor opereres.

Timer blev hurtigt til dage, og da Lauri endelig kunne trille sin kørestol ud på parkeringspladsen var glæden stor for hans trofaste ven.

Seco logrede vildt med halen, og slikkede sin ejer gentagne gange i ansigtet.


Læs også: Hund kom hjem efter seks år

Men de to venner fik kun nogle få minutter sammen, da Lauri ikke bliver udskrevet foreløbig. Hans hund vil dog stadig blive fodret af de ansatte på hospitalet, og lige som de otte første dage ligger Seco trofast på hospitalets parkeringsplads og venter.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-