"Jeg har brugt astrolog til at vejlede min karriere i 15 år"

Men jeg blev skide sur på astrologen, første gang jeg var til konsultation.

Foto: Privat

Det er blevet mere og mere normalt for virksomheder at bruge alternative eksperter som en hjælp til at lede forretningen. Vi har talt med 46-årige Thinna (billedet th.), som har mange års erfaring som personlig træner og har ledt og eget sit eget træningscenter.

- Jeg bruger astrologen til at vurdere, hvornår jeg skal handle i forhold til mit arbejde. Skal jeg udvide nu eller vente, skal jeg sælge nu eller vente, skal jeg ansætte mere personale og så videre. På den måde kan jeg forsøge at komme uden om alle de uforudsete problemer, som man kan støde ind i, forklarer Thinna og spekulerer hvorfor det ikke er mere normalt at bruge det alternative i forretningslivet:

- Hvorfor dog ikke bruge alle de redskaber vi har til rådighed? Hvorfor ikke bruge nogle af de alternative ting som et værktøj? Jeg prøver bare at bruge så stort et spektrum af alt som jeg kan, for jeg er nysgerrig på ting, og jeg synes ikke man skal udelukke noget.

Læs også: Karina fik svar på, hvorfor hendes storebror valgte livet fra

Astrologen forudså, at jeg først kunne udvide min forretning i midten af november
Thinna bruger udelukkende astrologikonsultationerne hos Lejla som vejledende, så det er ikke altid, at hun gør som Lejla rådgiver hende. Og Thinna husker særligt en periode, hvor hun ikke tog imod rådet - og derfor endte med at spilde en masse tid og energi forgæves:

- Jeg ville købe et ekstra lejemål, altså en tilbygning til mit træningscenter i maj måned, men Lejla sagde at det først kunne ske i midten af november. Men jeg var stædig og forsøgte at presse på hos ham manden, som jeg skulle købe lejemålet af. Jeg tilbød sågar, at hjælpe ham med at flytte! Men han havde åbenbart nogle ting som trak ud med kontrakter, banker og offentlige instanser, så det skete bare ikke så hurtigt, som jeg gerne ville det. Da det endelig går i orden var vi nået til november måned og gudhjælpemig om jeg så ikke ender med at få overdraget nøglerne den 14. november! Det var uhyggeligt præcist af Lejla, at hun havde forudset det, synes jeg.

- Noget andet Lejla forudså var, at jeg ville være plaget af oversvømmelser i fitnesscenterets kælderetage. Lejla sagde, at ligegyldigt hvad ville jeg altid have problemer med oversvømmelser i kælderen, så jeg skulle sørge for god isolation. Og der fik hun ret igen. Desværre, griner Thinna, men husker også én af de dejlige ting som Lejla forudså:

- Lejla sagde, at jeg ville få en masse penge i maj måned. Så jeg gik og ventede på at der skulle komme en masse kunder, og det gjorde der rigtigt nok også, men derudover gjorde min revisor momsen op, så jeg fik godt 100.000 udbetalt, fortæller Thinna.

Spørg astrolog Lejla Lindholm om dit liv her!

Jeg blev skide sur på Lejla, første gang jeg var til konsultation

Det første møde med Lejla var dog langt fra fryd og gammen:
- Jeg blev skide sur på hende efter min første konsultation og kom hjem til min mor med det optagede bånd fra sessionen, og bad hende "smide det lort ud," men det gjorde hun heldigvis ikke, griner Thinna og forklarer:

- Jeg besøgte Lejla da jeg var på toppen og synes, at livet var fantastisk. Dengang arbejdede jeg i en andens træningscenter og havde kollegaer, som jeg var vildt glad for. Men Lejla fortæller mig, at jeg vil få en monster nedtur et halvt år senere. Jeg ville blive udsat for store omvæltninger, og tæppet ville blive trukket væk under mig. Og så fortæller hun at jeg skal helt ned på bunden, før jeg kan rejse mig. "Forestil dig du ryger ned i et sort hul uden vægge og du forsøger at baske med armene for ikke at falde. Det lykkedes ikke, så spar kræfterne og lad dig falde ned, for du skal helt ned før du kan rejse dig igen. Du skal lade det ske," sagde Lejla til mig, men det gad jeg absolut ikke høre på, og jeg sad og tudede til den session, husker Thinna og fortæller, at Lejla desværre fik ret om de store omvæltninger.

- Et halvt år senere bliver jeg fyret, mine ting bliver stjålet og jeg mister mine venner fra det center jeg havde arbejdet i. Alle de mennesker jeg var vant til at gå op og ned af tog empati med hende lederen, så pludselig var jeg ude i kulden. Så tog jeg hjem til min mor, som heldigvis kunne finde det gamle bånd frem fra konsultationen hos Lejla, og så måtte jeg jo tage hendes råd og bare lade mig falde, siger Thinna og fortæller at hun brugte de næste 14 dage på at tude.

Har du lyst til at prøve clairvoyance selv? Book en session med én af vores dygtige clairvoyanter

Lejla forhindrede, at jeg fik en lang depression
- Lejla havde sagt, at den nedtur ville være ligesom et skybrud, og der var ikke nogen grund til at bevæge sig rundt i det eller forsøge at løbe igennem det. "Du kan selv bestemme om det skal vare 14 dage eller 14 uger, og hvis du forsøger at reparere tingene bliver det værre, så sæt dig ned og gør ingenting," havde Lejla sagt på båndet. Så det gjorde jeg og så varede det rigtigt nok kun to ugers tid, fortæller Thinna.

Hendes redning bliver en gammel veninde som kontakter hende ud af det blå efter 9 år, hvor de ikke havde set hinanden. Men hun blev en kæmpe støtte for Thinna, og en dag da to går en tur, ser Thinna de lokaler, som hun efterfølgende køber for at oprette sit eget træningscenter, som hun endte med at beholde i 12 år.

- Det føltes jo lidt som skæbnen, at jeg havde fået de ting at vide af Lejla dengang. Det var jo derfor jeg turde lægge mig helt ned og bare slippe. Lad være med at blafre med armene og i stedet have tillid til at der nok skal komme nogen eller noget og redde mig. Jeg er ret overbevist om at jeg havde reageret anderledes, hvis ikke det var for Lejla, og så havde jeg sikkert haft den nedtur i meget længere tid.

Der er også mange kvaksalvere derude, som man skal passe på
Det falder Thinna naturligt at være åben over for det alternative, men det er ikke noget hun er hun er vokset op med:

- Min familie er fyldt med politimennesker. Meget logisk tænkende mennesker, som er meget fakta-agtige, griner Thinna.

- Og jeg kan godt forstå, at mange ikke tror på den slags, for der er jo også kvaksalvere derude eller folk som tror de har evner, uden de reelt har det. Sådan er det vel inden for alle brancher, man kan jo også komme til at hyre en dårlig maler eller murer. Så det handler om at finde dem, som giver dig nogle rigtige og brugbare resultater. Og så skal man jo have sin sunde fornuft med, når man bruger det alternative, siger Thinna og fortæller, at hun derfor gerne anbefaler Lejla:

- Vi mennesker har så mange valg i dag, og jeg tror mange af os farer vild ind i mellem. Og dér er Lejla god til at fortælle dig hvilke retninger du kan gå i. Så hende vil jeg meget gerne anbefale. Jeg blev jo selv så forundret fra starten af og tænkte: "hoooold da op, kan man kigge ud i stjernerummet og få alle de her ting at vide?!" Den opdagelse er da fantastisk, og det vil jeg gerne dele med andre.

Læs også: Janni kunne endelig sige farvel til sin afdøde mor