Jeg havde det som et lille barn

Stormen Bodil skabte stor, faglig begejstring hos Peter Tanev.

VI er vant til at se ham, når han friskt og kækt leverer vejrudsigten for os på alle tider af døgnet. Ofte når han leverer prognoserne, må han selv skabe dramatikken, da vejeret arter sig ganske artigt og fuldstændig blottet for dramatik. Men det ændrede sig med ét i starten af december sidste år.

- Jeg kommer jo ikke udenom, at Bodil var årets højdepunkt for mig. Jeg havde det som et lille barn, der oplever noget spændende og uhyggeligt samtidig, da den ramte landet. Jeg arbejdede uafbrudt i tre døgn. Det var meget hektisk, fortæller Peter Tanev.

Han skynder sig dog at tilføje, at han begejstring alene er af faglig karakter.

- Jeg kan ikke glæde mig over den. Den betød jo store ødelæggelser for mange mennesker, og det er naturligvis frygteligt. Men fagligt set, var det virkelig noget ekstraordinært.

Peter Tanev er i årets løb også blevet en fast del af TV 2-familiens nye satsning, TV 2 FRI. Her har han fået sit helt eget program.

- Jeg er blevet vært på mit eget fiskeprogram. Sådan et program har jeg ønsket mig i mange år, så det er jeg virkelig begejstret for, siger han.

Han har virkelig fundet sin hylde der, fortæller han.

- Det er svært at sige, hvad det næste bliver, for der er ikke meget, der kan slå det. Jeg har i hvert fald svært ved at se, hvad det skulle være, smiler han.Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!


Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-