Jeg ville finde min mor

22-årige Cecilia Kronborg er adoptivbarn fra Rumænien. Hun har en dansk mor og far, som hun elsker. Men hendes mor i Rumænien har hun altid ønsket at kende også. Derfor tog hun på en ekspedition til sit hjemland. Hun skulle få sig en stor overraskelse.

Cecilia Kronborg med sin danske adoptivmor Gitte. Cecilia har dog altid ønsket af finde sin biologiske mor, som er fra Rumænien. 

22-årige Cecilia Kronborg har haft en tryg opvækst i Danmark sammen med sine elskede adoptivforældre. Det har dog ikke hindret, at Cecilia inderligt har ønsket at finde sin biologiske mor. Hun tog derfor ud på en rejse mod Rumænien sammen med sin mor Gitte og papfar Torben. Men det skulle ikke vise sig nemt at finde Cecilias rødder i det fattige rumænske samfund.

LÆS OGSÅ: Fandt sin mor på Facebook

Et femten år gammelt og glemt brev i Familiestyrelsen i Danmark var første spor. Det var fra Cecilias biologiske mor. Men selvom indholdet viste sig, at være meget interessant, så var brevet et blindt spor. Først da Cecilia ankom til en lillebitte landsby nord for Bukarest, skulle hun få det gennembrud, hun så længe havde tænkt på. Det var dog ikke hendes biologiske mor, der mødte hende på den støvede grusvej. Det var to ældre kvinder, der kastede sig for hendes fødder og kyssede hendes sandaler. 

Læs hele historien i Ude og Hjemme, der udkommer i dag den 2. september 2015