John vandt 12.5 mio. i lotto og realiserede sin drøm

Vicevært John Vincent Nilsson, 50, fra Sønderborg var ikke et øjeblik i tvivl, da lottoheldet for nylig var med ham. Nu skulle hans drøm realiseres!

Da det gik op for John Vincent Nilsson, at han havde vundet 12.5 mio. kr. i lotto, ringede han fluks til Yvonne Andersen, 74.

Hun ejede dengang én af de mest idyllisk beliggende campingpladser i Danmark, Madeskov Camping på Als.

Jeg spillede mine børn væk

- Hej Yvonne, det er John. Jeg vil købe din campingplads, lød det fra den nybagte mangemillionær.

Troede det var en joke

Yvonne blev ikke spor forbavset, idet hun ikke troede på John. Hun var sikker på, at tilbuddet var endnu et eksempel på Johns særprægede humor og evige driven gæk med folk på den kærlige måde.

Derfor sagde Yvonne, at John skulle holde op med sit pjat, og at han ikke kunne købe pladsen.

Min mand spillede alle vores penge op

- Du har jo ikke pengene, John, og en campingplads er slet ikke noget for en ungkarl som dig, lød Yvonnes klare svar.

Ville have en 'seriøs' køber

John Vincent Nilsson har siden den 1. juli ejet Yvonnes campingplads, og det er de begge glade for.

For otte år siden sagde John for første gang til Yvonne, at han ville købe hendes campingplads, når han havde vundet i lotto. Det har han sagt mange gange siden, og hver gang har Yvonne sendt sin trofaste fastligger et overbærende smil.

Lotto-vinder giver 240 mio. til de fattige

I stedet satte hun pladsen til salg hos en ejendomsmægler. Med andre ord så Yvonne sig om efter en seriøs køber, der ikke som en anden 'Thummelumsen' baserede sin økonomi og køb af fast ejendom på noget så tvivlsomt som held i spil.

Verdens heldigste

Onsdag den 16. marts var det dog Johns tur til føle sig som verdens heldigste. Hans seks tal sad lige i solar plexus, og gevinsten lød på formidable 12.587.985 kr.

Beløbet var så stort og uoverskueligt, at John måtte finde et stykke pap frem og skrive de otte cifre med store tal, inden han og kæresten Pia fattede det.

Verdens heldigste familie

Det har ikke strejfet den livsglade og humørfyldte lottovinder, at han som multimillionær kunne pensionere sig selv som blot 50-årig, og nyde livet på første klasse. Han fortsætter som vicevært i Sønderborg, selv om titlen som indehaver af Madeskov Camping vil tage meget af hans tid.

I Ude og Hjemme, der er på gaden onsdag den 13. juli 2016, får du hele historien om Johns ufattelige held, der gjorde ham i stand til at opfylde drømmen om at eje en campingplads.