Kate minder om Diana

Astrologen bekymrer sig om Kates ve og vel i ægteskabet med den engelske kronprins William

Hvad har prinsesse Diana og Kate Middleton tilfældes og hvordan bliver ægteskabet mellem prins William og hans kommende hustru? Astrolog Lejla Lindholm Christensen har set nærmere på, hvad stjernerne kan fortælle om Kate.

Prins William vil får den tryghed som han har brug for fra Kate

Prins William er født i Tvillingens tegn og er derfor meget charmerende som sin mor, og de har begge kærlighedens planet, Venus, stående i Tyrens tegn. Det betyder at han har et stort behov for tryghed og stabilitet. Da William oven i købet er født på en Nymånedag, hvor Sol og Måne stod tæt sammen, har han et ekstra stort behov for tryghed i sin kvinde, og at denne kvinde skal udvise samme følsomhed som hans mor. Dette basale behov hos William er blevet forstærket i løbet af hans barndom, på grund af hans forældres skilsmissse og hans mors tragiske og alt for tidlige død.

Kate er sensitiv og sårbar som prinsesse Diana

Fordi Kate har sin Måne stående i Krebsens tegn, hvilket var prinsesse Dianas stjernetegn, har hun en stærk følelsesmæssig tiltrækning for prins William, fordi Kate repræsenterer det følsomme, sensitive og sårbare, som han har brug for. Desuden er Kate Middleton Stenbuk og dermed født til ansvar og det vil falde hende naturligt at tage sine kongelige pligter alvorligt.

3 i et ægteskab er én for meget

Det er vigtigt, at Kate ikke skal være "en ny Diana", og derfor er det lidt uheldigt, at hun har arvet prinsesse Dianas ring og at brylluppet foregik i Westminster Abbey, hvor Diana blev begravet. Det er ikke godt for noget ægteskab, at svigermor er iblandet, uanset hvor højt elsket prinsesse Diana var, og man fristes til at gentage de ord, som Diana i sin tid brugte i et tv-interview, nemlig: "tre mennesker i et ægteskab er én for meget." Kate kommer til at kæmpe for at træde ud af prinsesse Dianas skygge.

Møder du snart DIN drømmeprins? Lejla lægger dit personlige horoskop her.

Kate vil forny det royale indtryk og udtryk

Kate er en Stenbukke-kvinde, og er derfor både pligtopfyldende, arbejdsom og flittig. Men Kate har også kærlighedens planet stående i den frihedselskende og moderne Vandmand, så det er sandssynligt at hun ønsker at forny det faste, royale udtryk som findes i det engelske kongehus. Så er spørgsmålet om det engelske folk er parate til det.

Kate risikerer at gå i prinsesse Dianas fodspor

Der er tegn til, at Kate vil være god for prins William, men spørgsmålet er hvorvidt han og den kongelige familie også vil være god for hende og hendes behov. Idet Kates Sol og Måne står langt fra hinanden i horoskopet, så er det nemlig ekstra vigtigt for Kate at lære at få sine egne følelsesmæssige og daglige behov dækket. Det er især vigtigt i den verden Kate nu skal ind i, hvor hendes officielle pligter og den konstante sammenligning med Diana vil give hende mange begrænsninger på det personlige plan. Hvis der går for meget pligtopfyldelse i hendes hverdag, risikerer hun nemlig at gå i Dianas fodspor og at blive for tynd, hvilket er tegn på daglig mangel af følelsesmæssig næring og omsorg.

Prinsesse Diana og Kate er frihedselskende og humanistisk

Både prinsesse Dianas og Kates kommunikatonsplanet, Merkur, står nøjagtig det samme sted, nemlig i det frihedselskende og humanistiske tegn, Vandmand. Derfor vil Kate helt sikkert skulle videreføre Dianas velgørenhedsarbejde med stor succes og oprigtig glæde. Men skal Kate træde i karakter som sig selv og ikke som en ny Diana, skal hun turde at tale frit fra leveren for ellers vil hun føle sig fastklemt i de gammeldags og "stive" traditioner og tendenser, som findes hos det britiske kongehus.

Astrolog, Lejla Lindholm Christensen