Nybagt far og mor: John er 73 år – Polly 30

-Selvom vi er langt fra hinanden aldersmæssigt, tænker vi på mange måder ens. Vi er et godt team, siger 30-årige Polly, der netop er blevet mor til lille David. Faderen er den 73-årige John Willows.

John Willows er 73 år og buschauffør. Han er netop blevet far til en skøn lille dreng. Moderen til David er 43 år yngre. Polly Jackson S’Zacchaeus fødte David for en måned siden. Han er en sund og velskabt baby, der vejede 3.650 gram ved fødslen.

Det holder mig ung at være far, mener John Willows, 73. Foto: POLFOTO

-Vi får da nu og da dumme kommentarer om aldersforskellen, men det rør os ikke. Man kan ikke sætte alder på kærlighed, og de fleste folk er meget støttende. De er bare glade for at se os glade, siger John Willows fra Lincoln i England, til avisen Daily Mail.

Polly tilføjer, at hendes partner er en fantastisk far, og at de bare ignorerer al kritik af aldersforskellen.

-Det generer ikke mig. Han er en rigtig god far og en fantastisk person, siger hun til Daily Mail.

Bedstefar til 3

Parret har I forvejen en datter på snart 4 år. Hun hedder Esther og blev født juledag i 2011. Nu glæder de sig til at fejre både jul og fødselsdag med deres lille nyfødte baby.

Foruden de to yngste, har Polly sønnen Matthew på 7 år, mens John har to voksne børn på 40 og 42 år. Desuden er han bedstefar til 3.

David vejede 3.650 gram, da han blev født for en måned siden. Foto: POLFOTO

 

-Jeg har aldrig været lykkeligere i mit liv. Jeg mistede min kone for 11 år siden til kræft, og det tog mig lang tid at komme videre derfra, siger John til avisen.

-Jeg var bare rigtig heldig at møde Polly, og hun er mit livs kærlighed. Børnene for mig til atb føle mig ung og holder mig i gang, siger han.

Mødtes i Frelsens Hær

Parret mødte hinanden gennem Frelsens Hær, hvor de begge spillede i orkestret. De blev hurtigt interesserede i hinanden, og efter et par år, var det Polly, der sendte John en SMS, hvor hun spurgte ham, hvad hun skulle svare, hvis folk spurgte, om de var et par. Sig du bare ja, svarede John og så var det afgjort.

 

73-årige John Willows er bedstefar til 3 og nybagt far til David. Foto: POLFOTO

Selvom John og Polly er et par og nu har to børn sammen, bor de stadig hver for sig. Alligevel mener de, at de er en lykkelig familie.