Peter Lundin skal være far

Peter Lundins kone, Betinna Brøns, er i lykkelige omstændigheder og skal være med mor til den berygtede morders barn til oktober.

- Kære alle dejlige mennesker jeg har her på facebook. Synes det er på tide at dele denne lille nyhed som ikke kan skjules meget længere. Jeg venter en lille dreng til oktober, skriver den Betinna på facebook.


Læs også: Peter Lundin - Sådan mødte de hinanden

Betinna Brøns, der på facebook i øjeblikket kalder sig Betinna Peter Gene Hermandez, blev gift med Lundin tilbage i 2011 i Anstalten ved Herstedvester. Og der er tilsyneladende stadig amoriner i luften hos parret.

Utålmodig og lykkelig

- Jeg er utrolig glad og glæder mig over hvert eneste lille fremskridt. Jeg er i uge 18 og er allerede utålmodig. Kærlig hilsen verdens lykkeligste mor, skriver Betinna på facebook.


Læs også: Betinna ofrede alt for Lundin

I et interview med Ude og Hjemme tilbage i 2011 var det dog ikke børn, der havde den største prioritet.
- Jeg ville godt kunne tage mig af et barn, men det er ikke en del af vores planer. Der er så mange ting, der skal være anderledes, hvis vi skal have børn. Der ville jo lyde et ramaskrig fra medierne, sagde hun dengang til Ude og Hjemme.

Faktisk har Peter Lundin allerede en søn, som han kun har set lige efter fødslen. Drengen fyldte 11 år, dengang Bettina og Peter blev gift.

Har en søn i forvejen

- Peter har søgt om at få kontakt med ham, men drengen tror, at hans far er død. Man er jo nødt til at tage hensyn til, hvad der er bedst for drengen. Peter er nødt til ikke at være egoistisk for drengens skyld, men han vil gerne se billeder af ham, fortalte hun tilbage i 2011.

Peter Lundin, der nu kalder sig, Bjarne Skouborg, blev idømt livsvarigt fængsel for de tredobbelte drab på hans daværende kæreste Marianne Pedersen og hendes to sønner, 10-årige Dennis og 12-årige Brian. Han afsoner nu i Anstalten ved Herstedvester.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-