Prinsesse Josephine bliver lidt af en mundfuld

Clairvoyant Maya Fridan har tunet sig ind på de åndelige magter for at høre nærmere om hvordan kongehusets lille, nye tvillingepar bliver som voksne.

Foto: Scanpix

Frederik og Mary vil arbejde endnu mere med børn
Først de ældre. Frederik og Mary vil ikke få flere af deres egne børn nu. Men de vil til gengæld få masser af "andres børn". De vil i videre og videre udstrækning åbne sig op for arbejdet for børn i almindelighed og vil rette deres fokus specielt mod dette. De vil stå for arrangementer og være idé-magerne. De vil komme til at stå i et større og større lys overfor offentligheden indland som udland. De vil markere sig og DK vil markere sig mere pga. dem og deres gode arbejde. De vil være med til at få DK til at fremstå som et ideal billede for andre lande. Deres lys vil omfatte danskerne og der vil dermed også blive lyst på os.

Joakim og Marie får et barn til!
Det andet par vil snart få et barn til, altså Joakim og Marie. Jeg får vist tre børn til dem i alt! Hun er blevet meget glad for børn med det første hun fik. Det har ellers ikke været en "nødvendighed" for hende, men det er det nu og hun vil komme til at stråle mere og mere. De er de rette partnere for hinanden og de vil vokse mere og mere sammen.

Få lagt et babyhoroskop af Lejla Lindholm

Sådan bliver prinsesse Josephine
Den lille nye. Ja, du har ret. Hun bliver en markant lille personlighed af en meget stor vilje. Hendes vilje indbefatter, at hun selvfølgelig mener at hun er i god tro og hendes egen tro er den bedste. Uden nogen form for vaklen i troen på sig selv. Hun bliver gudesmuk og får en karisma som vil gøre hende meget usædvanlig. Og dette specielt forstærket pga. hendes indre styrke og tro på sig selv. Hun vil helst have at andre omkring hende lader hende gøre som hun har lyst til og ikke stiller spørgsmål ved hendes adfærd.

Prinsessen bliver lidt af en mundfuld!
På mange måder bliver hun også et dydsmønster, da hun vil være ambitiøs omkring at nå sine mål. Og her handler det bl.a. om uddannelse. Hun vil ønske at rejse meget og senere også på egen hånd. Hun kan ikke holdes tilbage og vil have sin vilje. Hun har et meget stort hjerte og kærlighed for andre, hvilket hun også vil vise ud ad til. Hun vil hade uretfærdighed og ønske at der opstår retfærdighed og ligeret for mennesker rundt om på kloden.
Hun bliver lidt af en mundfuld at opdrage, men også utrolig spændende. Og det er mit indtryk, at de vil formå at lade hende være i fred og udvikle sig frit i sin tro.

Sådan bliver prins Vincent
Han er Gude skøn. Han bliver lækker og rar. God at tale med. Charmerende, rolig og blid. Han vil have en klippefast styrke inde i sig selv og den ro vil afspejle sig i hans adfærd. Han vil være mere indvendt end prinsessen, men kun til man kommer i snak med ham. Denne rolige fornuftige interesserede type. Intensiv og lyttende. Bred i sin viden og meget elskelig. Han vil være attraktiv og hans karisma er roen. I hans selskab vil man føle sig accepteret for det man er.

Prinsen vil elske den jord hans søster betræder
Han har også en vilje som en tyr, men vil ikke gøre alt for at gennemtrumfe den. Han kan se, når han har tabt sit slag og acceptere. Modsat prinsessen, der er mere vedholdende. Han vil være den overbærende ift. hende og støtte op omkring hende i alt. Hun vil kunne gøre alt med ham og han vil elske den jord hun har betrådt. Han er meget loyal og trofast overfor alle - og selvfølgelig specielt de nærmeste. Han bliver en globetrotter og interesseret i sprog, andre kulturer, arkæologi mv. Tilegner sig bred viden og er nysgerrig.