Rørende video med lammet brudgom – Endelig brudevals

Lauren Jackson havde en stor drøm. Endelig at kunne danse brudevals med sin elskede Joel. Også selvom han er lammet efter en bilulykke, og selvom de blev gift for 2 år siden.

-Jeg har taget billeder af masser af brude og brudgomme, når de dansede brudevals. Jeg har altid undret mig over, hvorfor de fnisede og smilede, hvad de talte om, sådan skriver Lauren Jackson fra South Carolina i USA på sin blog.

LÆS OGSÅ: En forsinket brudevals

To år efter hun blev gift med sin mand Joel, kunne hun endelig danse en rigtig dans med sin mand. Med hjælp fra et stativ og masser af hjælp og pleje på et rehabiliteringscenter i Florida, kunne Joel for første gang, siden han var involveret i et alvorligt trafikuheld tilbage i 2009, stå på sine egne ben. Ikke nok med det. Han kunne også for første gang tage sin kone, Lauren, i armene og gennemføre en noget forsinket brudevals.

-Det var helt euforisk. Små fremskridt betyder bare så meget for os, siger Lauren til tv-stationen NBC. Hun lagde efterfølgende en video på YouTube af den gribende dans.

Kostede en 15-årig livet

Lauren og Joel har kendt hinanden siden de var skolebørn. Men på et tidspunkt gled deres liv hver sin vej. Lauren blev gift, og Joel levede sit liv. En dag i 2009 sad Joel i en bil sammen med fem kammarater, da den med høj hastighed bragede ind i en lygtepæl.

Ulykken kostede en 15-årig pige livet, og Joel, der da var 20 år gammel fik frygtelige kvæstelser. Hans rygrad blev revet over tæt på hovedet. Det var et rent mirakel, at han ikke døde på stedet, og han tilbragte de næste 87 dage på sygehuset, mange af dem i koma. Men han var ikke længere i stand til at tale eller bevæge sig – og da slet ikke i stand til at danse.

LÆS OGSÅ: Mor slap levende fra hospice

På det tispunkt havde Lauren ikke set sin tidligere skolekammerat, siden de forlod skolen. Nu begyndte hun at besøge ham, og det udviklede sig efterhånden til kærlighed.

Joel fik en computer, der gav ham mulighed for at skrive tekstbeskeder, og efter nogen tid blev Lauren skilt fra sin daværende mand. Sidst på året 2012 blev Laurens besøg til egentlige dates. De begyndte også at gå i biografen sammen, og efter nogle måneder friede Joel til Lauren ved hjælp af en video, som hans venner havde hjulpet ham med at lave.

Løftede sin søn op på hans kones skød

I september 2013 blev de så gift. Det lykkedes lige for Joel at få sagt ja, og ved festen bagefter, løftede Joels far sin søn op på Laurens skød, mens sangen ”I’ll Be” af Edwin McCain blev spillet. Det var det tætteste de to nygifte kom på en første dans sammen.

LÆS OGSÅ: Derfor kæmpede Mads med tårerne: Jeg holder så meget af Søs

Nu er det så lykkedes for Lauren at få et af sine store ønsker opfyldt. At danse med sin mand. Og det blev en brudevals med forsinkelse. For Lauren valgte, at de to skulle danse til netop sangen ”I’ll Be”.

Du kan se de to danse her på YouTube.