Veronicas bror er vokset op i himlen

Daniel blev sendt i byen efter mælk. Få minutter efter fik hans far en underlig fornemmelse. Han greb Veronica, og de hoppede på cyklerne. oppe ved vejkrydset var alt spærret. Politiet sørgede for, at de aldrig så Daniel ligge under lastbilens dæk. Nu får clairvoyant Pia Neves de Brito kontakt til Daniel.

Foto: Jacob Ljørring

Øjnene er lukkede, panden rynker lidt. Veronica kigger spændt og lidt nervøst på sin gæst. Clairvoyant Pia Neves de Brito er dybt koncentreret. Hun forsøger at komme til at tale med 25-årige Veronicas Bierbaums bror på den anden side. Efter et par minutter har hun kontakt.

- Jeg er hendes storebror, siger Daniel Frederik Bierbaum til Pia.

- Jeg får to billeder af ham ind, som 26-årig og som en lille dreng. Det har jeg aldrig prøvet før, siger Pia. Hun ved, at Daniel Frederik Bierbaum var 10 år, da han døde, men nu står han foran hende i en sky af lys som en ung mand.

- Jeg har aldrig oplevet, at en afdød er blevet ældre på den anden side, fortæller Pia. Veronica er lettet.

- Jeg frygtede, jeg skulle tale med Daniel som 10-årig. Hvad skulle jeg snakke med en lille dreng om? Daniel er altid blevet fejret på sin fødselsdag. Han er min storebror. Jeg er vokset op med ham, også efter hans død, siger hun og forklarer, at hun havde håbet at tale med den 26-årige Daniel.

- Så er det derfor, han er vokset med. Du har tænkt på ham som ældre. Han leger stadig med biler, for det kunne han godt lide, fortæller Pia, som også ser, at Veronica og Daniel ikke var helt almindelige søskende.

- I skændtes nærmest aldrig, siger hun, og Veronica nikker.

- Vi var bedste venner, siger hun. Pia tuner ind på Daniels følelser, lige inden han døde.

- Jeg har følelsen af at blive varm i højre side, som om han ligger på den side. Det er meget fredfuldt. Han sov bare ind, siger Pia, der kun kan mærke og se, det Daniel følte og så.

Daniel nåede aldrig at se, hvad han døde af. Han blev sendt i byen af sine forældre. Knægten sprang på cyklen og kørte af sted.

- 10-15 minutter efter kom far løbende ind til mig. Han kunne mærke, at der var sket noget slemt med Daniel. Han ville være sikker, så vi kørte ned i byen. Vi hørte ambulancen, fortæller Veronica.

Læs mere om clairvoyance og meld dig ind i facebook-gruppen her!

Dræbt på stedet
Ved det eneste lyskryds i Slangerup blev Daniel kørt ned af genboen, som havde taget sin lastbil, da han skulle hente sine børn i børnehaven. Daniel blev ramt på højre side og faldt også ned på den side - dræbt på stedet. Veronica husker, at alt var spærret af, da hun ankom sammen med deres far.

- Jeg skal se, hvem det er, sagde faderen, men fik ikke lov. Da han genkendte Daniels cykel, brød han sammen.

- Fortæl dine forældre, at han slet ikke opdagede det. For Daniel var det en stille og rar død uden smerter. Det er ikke frygteligt at være død, siger Pia.

- Han smilede, da han lå i kisten, så han måtte have været glad, inden han blev ramt, fortæller Veronica.

- Det var meget svært for din far. Sværere end for din mor, for du og din mor snakkede og snakkede, mens din far lukkede sig ind i sig selv. Dine forældre har stadig noget smukt sammen, og din far er livet op, efter han blev morfar, siger Pia uden nogensinde at have mødt Veronicas forældre.

Efter Daniels død iværksatte faderen en kampagne for større trafiksikkerhed. Derfor er der i dag en cykelsti på den vej, hvor Daniel mistede livet. Ingen i familien har lyst til at slippe Daniel. Han vil altid være en del af deres liv.

Veronica boede i en periode i Farum, men er nu flyttet tilbage til Slangerup. Hun mindes sin storebror, hver gang hun ser lyskrydset, og ved store begivenheder sørger hun for, at han er med i tankerne.

- Jeg vil giftes i Slangerup Kirke, for der ligger Daniel, siger hun.

- Han kommer med. Minderne holder ham i live. Ved store begivenheder, når du har fået børn og sådan noget, har han fulgt med. Når I har været så tætte, så forsvinder han ikke, svarer Pia.

- Grunden til, at han ikke er blevet født igen, er, at han vil blive ved med at være din storebror. Han venter på dig, så han kan blive din storebror igen om mange, mange år. Tiden er ligegyldig deroppe, forklarer Pia.

- Sig til ham, at jeg savner ham. Jeg elsker ham rigtig, rigtig meget. Jeg ville ønske, han var her, siger Veronica.

- Det er han også lidt, siger Pia, inden hun lukker øjnene og siger på gensyn til Daniel fra Veronica.

- Hils far, siger Daniel gennem clairvoyanten. Han bliver 10 år igen og forsvinder fra Pias syn med sin fars oldemor, Kirsten, i hånden. Hun hentede ham og tager sig af ham nu, ligesom hun tog sig af hans far på jorden.

- Daniel var nærmest som en engel. Han kom for at gøre andre glade, slutter Pia.

Fra Ude og Hjemmes webshop: Personlighedshoroskop