Skæbner

Vandt 130 mio. i Lotto: Tog på job 2 dage senere

22. juli 2016 Anne Kristensen
Foto: Twitter/National Lottery
John Doherty behøver ikke at ordne et eneste toilet mere i sit liv, efter at han forleden vandt over 130. mio. kr. i Lotto. Men han nægter at droppe sit job trods den gigantiske gevinst.

Blot to dage efter, at den engelske blikkenslager John Doherty vandt svimlende 14,671,343 pund (svarende til over 130 mio kr.) i Lotto, var han tilbage på sit job.

52-årige John Doherty forklarer til avisen The Mirror, at han ikke vil svigte sine loyale kunder, og han ville alligevel kede sig for meget, hvis han bare sad derhjemme.

Lotto-vinder: Pengene har ødelagt alt

Vil bevare begge ben på jorden

John Doherty, der er gift med Alison og har to børn, sikrede sig den helt store Lotto-gevinst i tirsdags, men i går kl. 9 engelsk tid mødte han altså atter op på sit job – klar til at påtage sig sit sædvanlige arbejde med at reparere toiletter og vandrør i Elderslie, hvor han bor og har sit firma.

Verdens heldigste familie

- Jeg nyder virkelig mit arbejde. Det er noget, jeg har gjort i lang tid. Jeg vil gerne bevare begge ben på jorden. Jeg gør bare de ting, som jeg havde planer om at gøre, før alt dette skete. Mine kunder er ældre mennesker, og de har behandlet mig på præcis samme måde efter gevinsten, og det er dét, jeg gerne vil have, siger han og tilføjer:

- Jeg vil selvfølgelig også forkæle mig selv, men først når der er faldet lidt ro over tingene. Jeg vil nok drosle en lille smule ned.

Lotto-vinder giver 240 mio. til de fattige

Lotto-gevinst fejret med pizzaer

Indtil videre har familien kun fejret den store gevinst med takeaway-pizzaer fra Domino’s, og så er det lige blevet til en designertaske til Alison til omkring 2.600 kroner.

John og Alison fik fat i den heldige Lotto-kupon, da de lod en anden kunde komme foran dem i køen ved den lokale kiosk.

Fattige Ruth vandt 6,2 mio.: Jeg satsede mine sidste penge

Her så de, at kunden foran købte et skrabelod med gevinst på, og de besluttede derfor selv at prøve lykken i Lotto.

Sponsoreret indhold