Skæbner

Vandt 9 mio. i Lotto: Det har ødelagt mit liv

17. februar 2017 Anne Kristensen
Foto: Twitter
Jane Park blev Storbritanniens yngste Lotto-millionær, da hun vandt 9 mio. kroner i en alder af blot 17 år. Men hun ville ønske, at hun aldrig havde vundet.
Jane Park fortryder, at hun vandt i Lotto.

- Jeg føler nogle gange, at mit liv er blevet ødelagt. Jeg troede, at mit liv ville blive ti gange bedre, men det er blevet ti gange værre, siger Jane Park fra Edinburgh i Skotland til The Mirror.

Hun taler om sin gevinst på 1 mio. engelske pund (ca. 9 mio. kroner), som hun tilbage i 2013 sikrede sig med sin første Lotto-kupon nogensinde.

Mand blev snydt i køen - og vandt den helt store Lotto-præmie

Jane var dengang blot 17 år gammel og blev dermed Storbritanniens yngste Lotto-millionær. Men hun fortryder nu, at hun i det hele taget deltog.

Et tomt liv

Jane brugte bl.a. nogle af de mange penge på dyrt designertøj, større bryster og botox-indsprøjtninger, men glæden over gevinsten aftog hurtigt, efterhånden som Jane blev træt af at shoppe, og det gik op for hende, at hendes liv nu var helt anderledes end vennernes.

- Jeg har materielle ting, men ud over det er mit liv meget tomt. Hvad er min mening i livet? Det er skræmmende, så forskelligt mit liv er i forhold til mine venners. Der er ingen, som er i samme båd som mig. Ingen der helt forstår mig. Folk ser på mig og tænker ’jeg ville ønske jeg havde hendes livsstil og hendes penge’. Men de forstår ikke, hvor stressende det er, siger Jane Park, som fortæller, at hun også er stødt på meget had efter sin gevinst.

Verdens heldigste familie

Lagt for had

Folk har bl.a. kaldt hende fed og grim på de sociale medier, og også i virkeligheden har hun oplevet mange sure opstød fra fremmede.

- Det værste var engang, hvor jeg sagde, at jeg ville betale en rejseforsikring for en ung dreng, som var syg og skulle til Florida, og nogle personer sagde, at jeg kun gjorde det for at få omtale, siger Jane Park, som også fortæller, at hun har problemer med at finde en kæreste, som ikke kun er ude efter hendes penge.

Lotto-vinder giver 240 mio. til de fattige

Hun overvejer nu at sagsøge folkene bag Lotto-trækningen i Storbritannien for at forsømme deres ansvar. 

Jane mener således, at den nuværende aldersgrænse på 16 år bør sættes op, så man ikke har mulighed for at købe Lotto-kuponer, før man er fyldt mindst 18 år.

Lotto-vinder: Pengene har ødelagt alt

Sponsoreret indhold