Skæbner

Vennernes gribende afsked

10. november 2014 af Krstian Bo Eriksen, Foto: Claus Bonnerup/POLFOTO
-Du er den smukkeste stjerne på himlen. Sådan skriver vennerne i en hilsen til deres 16-årige veninde, Mathilde, der mistede livet, da hun faldt otte meter ned fra Limfjordsbroen fredag aften.

Det skulle have været en glad aften i byen. Men det endte i en forfærdelig tragedie for 16-årige Mathilde. Hun blev dræbt, da hun fredag aften i kådhed kravlede op på rækværket på Limfjordsbroen mellem Aalborg og Nørresundby. For øjnene af sine kammerater faldt Mathilde otte meter ned og blev hårdt kvæstet, da hun ramte fortovet. Lægerne kæmpede i mange timer for at redde hendes liv - men forgæves.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: HPV-vaccinen ødelagde vores liv

"Vi sidder her, tanken om ikke at kunne sige farvel til dig er mere end hård. Vi tænker tilbage på alle de gode minder og stunder, vi har haft sammen. Tak, fordi vi kendte dig. Du var en fantastisk person. Vi vil aldrig glemme dig. Vi sender tanker til dig og din familie. Du er den smukkeste stjerne på himlen."

Blomster og små hilsner

Sådan lyder ifølge Ekstra Bladet et af de breve, kammeraterne har lagt som en sidste hilsen til 16-årige Mathilde, der fredag aften faldt ned fra Limfjordsbroen og blev hårdt kvæstet. Så hårdt, at hendes liv ikke var til at redde.

LÆS OGSÅ: Far ville dræbe sin ufødte baby

Straks efter begyndte venner og bekendte at gå forbi det sted, hvor Mathilde landede efter sit fald. Mange havde blomster eller små hilsner med til den populære og glade pige.

Der var også mange, der selvom de ikke kendte Mathilde personligt, standsede ved stedet og udviste et øjebliks medfølelse med Mathilde og hendes familie og venner. Hendes tragiske død har påvirket mange mennesker.

Kæmper med sorgen

Mathilde var sammen med en kreds af venner på vej i byen, da hun for sjov skyld og i kådhed kravlede op på broens rækværk. Men så ramte katastrofen. Hun mistede balancen og faldt otte meter ned på fliserne under broen.

LÆS OGSÅ: 2-årig fundet efter 22 timer

Hendes dybt rystede kammerater fik hurtigt tilkaldt en ambulance, og Mathilde blev indlagt med hårde kvæstelser i hovedet. Kvæstelser hun ikke overlevede. Lørdag kl. 15.33 erklærede lægerne hende død af sine kvæstelser.

Nu kæmper vennerne og familien med at komme gennem sorgen.

Sponsoreret indhold