Skæbner

Verdens heldigste familie

21. november 2012 af Carsten Holst, Foto: Erland Haukeland/ AOP
Tre gange har norske Hege været gravid, og hver gang har familien vundet millioner i lotto, når hun fødte. Foreløbig er det blevet til 28,8 millioner kroner i gevinster.

For de fleste kvinder er en graviditet en stor lykke. Men for norske Hege Jeanette Oksnes, 29, mor til tre døtre, har det hver gang været dobbelt glædeligt at vente barn.

Når Hege er gravid, vælter millioner af lottokroner nemlig ned over hende, lillebror Tord, 19, og deres far, Leif Gunnvald Oksnes, 58. Nu kaldes familien verdens heldigste, og det er der tre gode grunde til.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

LÆS OGSÅ: John vandt 12,5 millioner i Lotto og realiserede sin drøm

De har alle vundet

Bror, søster og farmand har inden for de seneste seks år vundet tilsammen 28.8 mio. norske kroner i lotto, hvilket svarer til næsten 29.5 mio. danske kroner.

Men det pudsige er, at to af de tre gigantpræmier faldt, mens Hege var gravid, og den sidste kom kort efter, at hun havde født sit tredje barn.

Blev morfar og millionær samme dag

I 2006 gik Leif Gunnvald Oksnes spændt rundt på jobbet som mekaniker og ventede på, at datteren Hege ringede fra barselsgangen og fortalte, at han var blevet morfar. I stedet ringede Norsk Tipping og fortalte, at han havde vundet 8.4 mio. i lotto. Kort efter fødte datteren sit første barn.

Da Hege i 2009 skulle på hospitalet og føde sin anden datter, ringede tipstjenesten til hende og sagde, at hun havde vundet 8.2 millioner. Tredje gang, heldet var ude i familien Oksnes, var i begyndelsen af september i år.

SE HER: Har du også lyst til at prøve dit held af, så deltag i en af vores mange konkurrencer her...

Heldet var lidt forsinket

Da vandt Tord ikke mindre end 12.2 millioner på en femugers lottokupon, som han havde glemt alt om. Det var blot tre måneder efter, at hans storesøster havde født sin tredje datter.

- Jeg tror ikke på hverken magi eller overtro. Det er rent held, siger Hege.

LÆS OGSÅ: Man kan også have held i kærlighed. Det har Annelise - en dag var der i hvert fald 100 mennesker, som friede til hende. Læs historien her...

Sponsoreret indhold