Skæbner

Vi delte den samme mand

2. november 2019 Journalist Karin Heurlin, fotograf Martin Høien
Da Bente og Linda fandt ud af, at de så den samme mand, var de ikke i tvivl om, hvad der skulle ske: Manden skulle ud. Og venskabet skulle bestå. Den beslutning har de to veninder fra DR-programmet Mormor på mandejagt aldrig fortrudt.

Det var venskab ved første blik, da Bente og Linda første gang mødtes, efter de havde skrevet lidt sammen på Facebook. De to 68-årige single-kvinder havde med det samme så god kemi, at de åbent delte deres livshistorier, ligesom de begge ærligt fortalte om deres kærlighedsliv lige nu.

Bentes tirsdags-romance

Bente kunne blandt andet fortælle, at hun hver tirsdag mødtes med en dejlig mand. Da Linda havde lyttet til beskrivelsen af Bentes tirsdags-romance, udbrød hun: Hvad hedder han? Og hvor bor han? Der var nemlig noget genkendeligt ved den mand. Og den fornemmelse havde hun helt ret i.

Læs også: Min veninde var utro

Ham ser jeg i weekenden

- Ham kender jeg også, konstaterede Linda, da de mere faktuelle kendetegn var kommet på bordet. Og Linda ikke bare kendte ham. Hun så ham også på den mere romantiske måde. Deres møder foregik bare ikke om tirsdagen men i weekenden.

Mistede en mand og fik en ven

- Så fik vi virkelig noget at tale om, siger Bente, som i dag kan grine højt med Linda af historie om deres fælles ”ven”. Det kunne de faktisk også allerede den første dag, og ingen af dem var dengang i tvivl om, hvad der nu skulle ske: Manden skulle ud. Både i den ene og den andens liv.

- Man kan sige, at jeg mistede ham. Men jeg fik noget, der var endnu bedre. Jeg fik Bente, smiler Linda, som lige siden har haft et stærkt venskab med Bente.

Læs også: 71-årige Mona: Ingen skal bestemme, hvordan jeg går klædt

Kendt fra TV

Du kender måske de to veninder fra det populære DR-program Mormor på mandejagt. Det er i hvert fald svært at se dem uden at blive i godt humør, uanset om de optræder på TV, eller man møder dem i virkeligheden. For der er fart på de to. De har hele tiden noget nyt at tale om. Eller noget nyt at grine af. Og så elsker de at sætte sig ud i bilen og køre ind til byen for at gå på cafe eller i biografen.

Deler både grin og tårer

Det er selvfølgelig ikke sjov og ballade det hele. Som det er i et ægte venskab, så er de der også for hinanden, når tingene bliver svære.

- Jeg kan betro mig til Bente om alt, for jeg ved, hun ikke går videre med det siger, som Linda siger. Og Bente er ligeså taknemmelig for venskabet.

En veninde er guld værd

- Efter jeg har fået kontakt til Linda, har jeg fundet ud af, at det er er guld værd at have en, der altid er der.

Sponsoreret indhold