Skæbner

Vi elsker stadig hinanden

20. september 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Claus Poulsen
Paprika var ikke uden støtte fra sin nærmeste, da skuespilleren og instruktøren endelig fik sin debut i Vild med Dans. På tilskuerpladserne var hendes eks-mand Mikael Rieks og deres fælles søn, Otto.
Paprika Steens eks-mand, Mikael Rieks, og deres søn, otto, på vej ind til Vild med Dans.
Paprika Steens eks-mand, Mikael Rieks, og deres søn, otto, på vej ind til Vild med Dans.

-Vi elsker da stadig hinanden. Vi er de bedste venner og ses meget ofte, sagde Paprika Steens Eksmand, Mikael Rieks, da han var på vej ind til fredagens Vild Med Dans.

LÆS OGSÅ: Burgere reddede Astrid

Mikael, 45, og Paprika, 49, blev skilt for et års tid siden, men de har hele tiden bevaret deres venskab, og for nylig er de flyttet om ikke sammen, så meget tæt på hinanden på Frederiksberg i København.

Blev i Charlottenlund

-Det har hele tiden været meningen, at vi skulle ind til byen. Det er vi kommet allesammen nu, sagde Mikael Riecks.

LÆS OGSÅ: Paprika flytter

Da de to blev skilt boede de i Gentofte, men havde da talt om at flytte tættere på byen. Da Mikael så flyttede, valgte han at flytte til Frederiksberg, mens Paprika blev i Charlottenlund for sin søn Otto´s skyld.

Fantastiske ben

Han er nu blevet 14 og så var tiden inde til at også Paprika kunne flytte tættere på byen, og meget tættere på sin eksmand.

LÆS OGSÅ: Camilla Framnes: Sådan bliver mit bryllup

Mikael og Otto kan så også glæde sig over, at Paprika gjorde en rigtig god figur på gulvet. Hun strøg videre uden de store problemer sammen med sin partner Mads Vad.Paprik Steen og Mads Vad fik masser ros fra dommerne for deres cha-cha-cha.

-Fantastiske ben og rigtige danservriste, lød en af de rosende kommentarer fra dommerne, inden de gav Paprika og Mads hele 17 point. Nok til at skuespilleren og danseren sluttede aftenen som en flot nummer 1.

Sponsoreret indhold