Skæbner

Vi er også bedste venner

16. november 2014 af Kristian Bo Eriksen, Foto: Gregers Overvad
Lørdag blev det afgjort, hvem der skal synge om at vinde årets Voice – junior. Isabella, 11, Sophie, 13, og Aland, 14, er konkurrenter, når finalen løber af stablen på lørdag. Men det er ikke hele sandheden. For privat er de blevet rigtig gode venner, mens udsendelsen har løbet.
Isabella, Sofie og Aland er i gang med prøverne op mod finalen i Voice-junior på lørdag.
Isabella, Sofie og Aland er i gang med prøverne op mod finalen i Voice-junior på lørdag.

-Vi vil da alle tre gerne vinde, men vi er også venner. 13-årige Sophie fra Østerbro i København slår det fast med et mil.

Det kan godt være, at Aland, Isabella og Sophie skal kæmpe med hinanden om at vinde årets Voice-junior, men det de selv har fået ud af at være med tv-konkurrencen er masser af musik og så nogle nye, nære venner.

LÆS OGSÅ: Tre skønne piger

Sophie er 13 år og går i 7.klasse. Hun bor på Østerbro og er godt tilfreds med at gå i skole. Der har været lidt problemer, men nu kører det. Det eneste, hun ærgrer sig lidt over i forbindelse med sin skolegang, er, at den nye skolereform betyder, at hun kommer senere hjem fra skole.

-Sidste år var jeg være hjemme ved 13-tiden. Så skyndte jeg hen foran klaveret og øvede stort set hver eftermiddag, siger Sofie.

-Det gør jeg stadigvæk, men der er ikke nær så meget tid til det.

Skriver selv musik

Sophie skriver både tekster og musik hjemme foran klaveret. Det elsker hun, men kan godt spekulere over, om naboerne altid deler hendes glæde for at spille og synge.

-Men jeg får nu kun positive kommentarer, smiler hun.

LÆS OGSÅ: Astrid gør mig lykkelig

Aland er 14 år. Går i 8. klasse og bor i Fredericia. Hans familie stammer fra det nordlige Irak, men Aland selv er født og opvokset i Danmark.

Aland er selvfølgelig også meget optaget af musik, og han har allerede en karriere på YouTube.

-Jeg synes det er sjovt, at lægge så videoer ud. For så for man lige med det samme at vide, hvad folk mener, om det man synger, siger Aland.

Drømmer om et band

Han skriver ikke sin egen musik, men har en drøm om at spille i et band.

-Det kunne måske ende med, at vi fra Voice-junior laver et band sammen, siger han.

Den tredje deltager i finalen er Isabella. Hun har allerede et band med nogle venner, men spiller også med sin familie, der alle er musikalske.

LÆS OGSÅ: Charlotte gav sit hår til syge børn

Isabella er 11 år, og rigtig glad for at gå i 6. klasse. Hun bor med sin familie på Djursland.

Når Isabella ikke går i skole eller synger, er hun vild med heste. Hun sørger for at få en daglig tur på sin egen pony.

-Nu bor vi lidt langt fra de andre deltagere. Så Isabella ser ikke de andre så tit. Men de er alle blevet rigtig gode venner, og der er gang i både SMS og Facebook. Det er alletiders, siger Isabellas mor, Putte.

Du kan se finalen med de tre charmerende unge på TV2 på lørdag klokken 20.

Sponsoreret indhold