Skæbner

VIDEO: Du vil holde vejret af skræk

27. oktober 2014 af Søren Johannesen, foto: YouTube
lige ved den hvide streg mellem de to biler
Klarer de den? Det er med hjertet helt oppe i halsen, at man ser videoen fra CNN af en andemor med sine ællinger, der forsøger at krydse en 6-sporet motorvej i millionbyen Toronto i Canada. Se videoen herunder.
Bilerne drøner forbi - og midt i det hele
Bilerne drøner forbi - og midt i det hele

Det er et drama på liv og død, som har fået millioner af seere verden over til at holde vejret af skræk. For klarer de den mon, den lille andefamilie - hele vejen over den 6-sporede motorvej.

SE OGSÅ VIDEO: Græder af glæde

De nervepirrende optagelser, som er fanget af en nyhedshelikopter i september i år og efterfølgende vist på CNN, viser den lille, dunede familie kaste sig ud på en yderst risikabel færd over den brede motorvej.

Blæses omkuld

Både lastbiler og personbiler brager forbi den lille flok, som tappert bevæger sig fremad over vejbanerne. Af og til blæses de omkuld, når de tonstunge biler drøner tæt forbi. Men hurtigt samler de sig igen og kæmper sig videre på deres små andefødder.

SE OGSÅ VIDEO: Syg gadehund får sit sidste ønske opfyldt

Om de klarer den, vil vi ikke afsløre her. Se selv videoen herunder. Vi kan godt garantere, at du får hjertet helt oppe i halsen.Sponsoreret indhold