Skæbner

Video: Hypnotisør fældede monsteret

14. juli 2015 af [Carina Bergfeldt og Pontus Orre]
Med en kniv mod ryggen blev 19-årige Sandra Sapaugh den 17. maj 1997 tvunget ind i en hvid bil af en mand iført en cowboyhat. Det blev begyndelsen på en rædselsnat, som Sandra kun med nød og næppe slap fra i live. Ved hjælp af hypnose var hun senere i stand til at fælde kidnapperen. Se videoen herunder og læs den utrolige og uhyggelige historie i Ude og Hjemme nr. 29, 2015, som er på gaden onsdag den 15. juli.

Efterforsker Sue Dietrich har en helt særlig evne. Hun kan hypnotisere folk og derved få dem til at huske detaljer, som de ellers har glemt.
Sue hjalp den dengang 19-årige Sandra Sapaugh til at fælde den mand, der i 1997 kidnappede hende på motorvejen I-45 i Texas. Kun med nød og næppe slap Sandra fra sin kidnapper med livet i behold.
Sandra er i dag overbevist om, at kidnapperen har flere forfærdelige forbrydelser på samvittigheden, blandt andet et brutalt mord på en kun 12-årig pige.

Læs hele den uhyggelige historie i artikelserien Dødens Vej i Ude og Hjemme. Historien om Sandra og Sue er i Ude og Hjemme nr. 29, 2015, som udkommer onsdag den 15. juli.

Sponsoreret indhold