Skæbner

Video med grædegaranti: Han friede 365 gange til Jennifer

10. marts 2015 Mikkel Milsgaard
Se den smukke video. Dean elsker Jennifer så højt, at han ikke kunne nøjes med at fri én gang. Han ville fortælle, hvor højt han elsker hende. Ikke bare nu og i går - men hver eneste dag.

Jennifer, jeg elsker dig mere end noget andet i hele verden. Jeg ved, at du er den person, jeg vil tilbringe resten af livet med, men timingen skulle være perfekt for at gøre dette øjeblik til noget specielt. Igennem det næste år vil jeg vise dig, hvor højt jeg elsker dig, og at du er i mine tanker hver eneste dag. Jeg vil gifte mig med dig…

Dean elsker Jennifer. Han elsker hende meget, meget højt. Det kan man slet ikke være tvivl om, når man har set denne video.

Med ovenstående besked indleder han et sandt maraton-frieri, som de fleste mænd vil få svært ved at leve op til. Hele 365 gange frier Dean til Jennifer på en videohilsen, uden hun er klar over det. Med andre ord: Han frier én gang hver eneste dag i et helt år.

LÆS OGSÅ: Reddet af kærlighed

Solnedgang

Frieriet begynder på hendes fødselsdag den 8. januar 2014, og det slutter ligeledes på hendes fødselsdag den 8. januar 2015, da de er på ferie sammen. Jennifers søster, Jaclyn, banker på døren på hotelværelset på Aruba for at overbringe en smuk besked. (Aruba er et vestindisk ø-paradis med silkebløde strande og fristende badevand). Og se så, hvad der sker.

LÆS OGSÅ: Genforenet med første kærlighed efter 27 år

Jennifer sidder på stranden med solnedgangen i baggrunden og ser videoen med alle Deans kærlighedserklæringer, og da hun vender sig rundt, står han med ”skilt nr. 365”, hvorpå der står:

”Jennifer, vil du gifte dig med mig?”

Mere romantisk kan det vel næppe blive? Hvordan friede din mand?

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold