Skæbner

Voldtægtsmand fik tæsk af kvinde

27. maj 2015 af Makn
Facebook
Taela blev overfaldet bagfra ved højlys dag og forsøgt voldtaget. Men hvad voldtægtsmanden ikke var klar over, var, at den unge kvinde har det sorte bælte i karate.
Taela fra Australien viser sin blå mærker efter overfald

15 års karatetræning skulle vise sig at komme 25-årige Taela Davis fra Australien til gode, da hun for nylig blev overfaldet af en mand ved højlys dag. Hun var ude at gå en tur og hørte musik i høretelefonerne, da hun helt uventet blev tacklet bagfra og smidt ned på græsset, mens gerningsmanden satte sig overskrævs og hev i hendes trøje for at få den af.

Forsøgt voldtaget

Med adrenalin og frygt pumpende rundt i kroppen var Taela klar over, at hun måtte gøre modstand for ikke at blive endnu en kvinde i statistikken, der bliver forsøgt voldtaget. Hun formåede at få begge sine ben fri og gav ham et hårdt spark, så han for en stund mistede balancen. Det var nok til, at Taela fik skubbet ham af sig og hurtigt kom på benene. Klar til at løbe væk. Men voldtægtsmanden havde ikke tænkt sig at give op og greb fat omkring hendes ankler.

Læs også: Brutalt overfald gav Sally et bedre liv

- Da indså jeg, at han ikke ville lade mig slippe. Jeg blev klar over, at jeg var nødt til at skade ham så meget som overhovedet muligt, fortæller Taela Davis.

Nikkede skaller

Hun vendte sig derfor rundt og knaldede ham en lige højre i ansigtet, så blodet flød fra hans næse. Det fik ham til at holde fast i hendes arme, så hun begyndte at nikke ham skaller og fik ham på afstand. Det gav hende mulighed for at sparke ham gentagne gange i skridtet og på kroppen, mens hun skreg efter hjælp. Til sidst flygtede gerningsmanden, som Taela beskriver som en 180 cm høj mand, karseklippet og sidst i 20'erne.

Dagen derpå var Taela øm og fuld af blå mærker på kroppen, men hun er nu alligevel overbevist om, at overfaldsmanden havde mere ondt end hende.
- Jeg er sikker på, at jeg brækkede hans næse og nogle ribben. Og så er han nok ret øm i skridtet, mener Taela, der takker sin gamle karatelærer for, at han har lært hende, hvordan hun skal forsvare sig, hvis hun bliver overfaldet.

- Lær karate, piger. I vil ikke fortryde det, lyder opfordringen fra Taela.

Sponsoreret indhold