Skæbner

Vores kærlighed har ingen alder

17. november 2015 Louise Soegaard
Der er 25 års forskel på Henriette og Allan. Henriette er 32 år og Allan er 57. Sammen har de to børn Milica på 2 år og Melizza, som er et halvt år. Men Allan er også som en far til Henriettes to ældste.

Det første Allan siger til Henriette om morgenen, er det samme som han siger, når de ligger sig til at sove. Og Henriette gengælder hans ord: Jeg elsker dig.

-Flere gange om dagen får jeg at vide, at jeg er god, sød og smuk, fortæller Henriette en anelse genert ved at afsløre parrets romantiske vaner. Selv efter 6 års forlovelse brænder gløden stadig.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Allan så gerne, at de giftede sig, men det, mener Henriette, er for dyrt.

Læs også: Hun gav ham sin nyre, og han gav hende sit hjerte

-Han kommer tit ind ude fra haven med en blomst, han har plukket og spørger, om han må have lov til at fri til mig. Det er sødt, han bliver ved, siger Henriette, som er på barsel fra jobprøvning.

Da de to mødtes for ti år siden, havde de ingen anelse om, at deres liv ville blive et og samme. At Allan ville tage Henriettes børn til sig, og at de ville få endnu to børn.

Deres forhold startede som et venskab. Henriette var sammen med de store børns far. Det var et problematisk forhold, som hverken Henriette eller de to ældste var trygge i. Allan var dengang kun en bekendt af familien, og han tog altid Henriettes parti, når der var ballade på hjemmefronten. Hun var tryg ved ham. Allan var altid flink til at lytte, når Henriette var ked af det, og hun kunne godt finde på at ringe til ham, når hun og børnene måtte væk hjemmefra.

Læs også: Folk taler grimt om vores kærlighed. Danske Charlottes kæreste er 46 år ældre

Da Henriette for syv år siden endelig ønskede at komme ud af forholdet til sine store børns far, boede hun en overgang på krisecenter i Vejle. Og da hun stod og manglede en co-adresse, spurgte hun Allan, om han kunne hjælpe. De to havde aftalt et hemmeligt kodesprog, hvis Henriette var i fare, men ikke kunne sige hvordan, kunne hun bare ringe. Så kom Allan til hendes undsætning, uanset hvor han befandt sig. Det skete en dag, Allan kørte som lastbilchauffør et sted på den anden side af Limfjorden, og Henriette ringede fra et sted på Fyn. Hun var bange for sin eks, og politiet kunne ikke hjælpe. De havde ikke ressourcerne, sagde de. Men det havde Allan. Han vendte sin lastbil og kørte hjem til Henriette. Her blev han, til der var kommet ro på forholdet til hendes eks.

Du kan læse hele historien om Henriette og Allan i Ude og Hjemme nr 47, som udkommer onsdag d. 18. november 2015

Sponsoreret indhold