5:2 Kuren virker

De fire læsere, der tester 5:2 Kuren, er nået halvvejs i forløbet og har de første seks uger tabt 24 kilo. I sidste uge mødtes Lene, Line og Lone for første gang til en snak om vægttabet.

Fire kvinder sagde for seks uger siden ja til at teste den populære fastekur 5:2 for Ude og Hjemme. De har alle prøvet adskillige andre slankekure tidligere - uden nogen større success - men nu ser det ud til, at Lene, Line og Lone har fundet kuren, der får kiloene til at rasle af.

- 5:2 Kuren virker simpelthen, siger Lone Normann Jensen, der har tabt sig mest i løbet af ugerne. Den 43-årige kvinde fra Nyborg har tabt 9 kilo indtil videre.

54-årige Lene Hørlyck har tabt fire kilo - og det samme antal kilo er også forsvundet på 23-årige Line Knudsen fra Slagelse.

- Følelsen af at være i gang og se resultater er SÅ skøn. Det giver mig et boost af energi, og selvtilliden stiger, fortæller Lene, der dog synes, at fastekuren er ekstra svær i weekenderne.

Det samme synes Line, der holder lidt igen med de fristende byture sammen med veninderne.

Pia Boddum har tabt syv kilo, men hun kunne desværre ikke være med, da de tre andre slankekvinder i sidste uge mødte hinanden for første gang.