9 hurtige måder at komme af med dine julekilo

Gik du også til den med julegodterne? Den gode nyhed er, at du ikke behøver at foretage drastiske ændringer for at komme af med de uønskede julekilo. Vi har samlet 9 enkle tips til at få dig i topform igen.

Foto: Colourbox

1. Spis alt - med måde
Du behøver ikke undvære mad, men spis med måde. Øv dig i at nøjes med et enkelt stykke chokolade i stedet for en hel plade.

2. Spis en ordentlig frokost
Spring ikke måltider over i håb om at tabe dig hurtigt. En god frokost holder dig mæt i lang tid, og fraholder dig fra at spise mere om aftenen.

3. Drik vand
Vand sætter gang i forbrændingen. Forsøg derfor at drikke1,5 liter om dagen.

4. Drop de flydende kalorier
Prøv samtidigt at undvære de unødige flydende kalorier i form af sodavand, juice og lignende.

5. Træf sundere valg
Vælg tomatsauce i stedet for ostesauce til din pasta eller rodfrugter i stedet for pommes frites. Du kommer langt ved at træffe små sunde valg.

6. Spis siddende
Forsøg at spise dine måltider siddende i fred og ro, i stedet for imens du render rundt. Du føler dig nemlig hurtigere mæt, når du spiser langsomt.

7. Vælg fuldkorn
Skift dit hvide brød, pasta og ris ud med fuldkornsversionerne. De indeholder mindre sukker og mætter meget mere.

8. Luk køkkenet
Fjern rester og andet der kan friste dig i løbet af aftenen. Bestem dig for at køkkenet skal være lukket efter et bestemt tidspunkt.

9. Frem med de stramme bukser
Find noget tøj frem, som er blevet for småt og som du drømmer om at kunne passe igen. Lad tøjet ligge fremme, som en konstant påmindelse og motivation til at nå ønskevægten.

Meld dig ind i SlankeKlubben!