Birte og Laura: Slankeveninder igennem 3 år

Tilsammen har de tabt næsten 60 kilo. De har skrevet sammen dagligt i 3 år, men de har først lige mødt hinanden for første gang.

Foto: Bo Lynge

Laura og Birte møder hinanden for første gang på hovedbanegården i København. De er taget den lange vej fra Fyn og Nordjylland for at møde hinanden og få taget billeder til deres succeshistorier.

Slankeveninder på godt og ondt
- Jeg vidste med det samme, at det var dig, siger Birte om mødet på hovedbanegården. Og det selv om Birte aldrig har set et billede af Laura.
- Du var nøjagtig, som jeg havde forestillet mig, tilføjer hun.

Læs også: Vivi tabte 28 kilo

Laura derimod vidste godt, hvordan Birte så ud, for hun har hele tiden haft billede på sin profil på SlankeDoktor.dk. Og de to kvinder er enige om, at det er en af fordelene ved SlankeDoktor.dk. De kan selv bestemme, hvor anonyme de ønsker at være.

For både Laura og Birte har SlankeDoktor.dk været vejen til et varigt vægttab. Med SlankeDoktor.dk fik de hjælp til at ændre livsstil, selv om de begge er travle mødre.

Læs mere om slankeklubben og meld dig ind her.

Chokolade er vores bedste ven
Begge nævner graviditeter og chokolade som årsagen til, at de blev overvægtige. Men de er levende bevis på, at man sagtens kan gøre op med chokolade og dårlige undskyldninger og gøre noget ved overvægten.

Læs også: Anne-Mette tabte 17 kilo

Den røde tråd
Begge har masser af venner på SlankeDoktor.dk, der følger med i og støtter op om vægttabt. Men Lauras og Birtes venskab har været en rød tråd i deres vægttab.
- Vi har fulgtes ad i vægttabet. Først skulle der smides en masse kilo, nu er det vedligeholdelse og de sidste kilo, der skal smides, forklarer Birte. Det har betydet meget, at de har været på samme sted i vægttabet.

- Vi har fulgtes ad og gjort os de samme tanker, tilføjer Laura.
De er begge enige om at SlankeDoktor.dk er vejen frem. De råder andre til at finde nogle venner, som de kan følges med.