Bliv slank med kvindelist

Vidste du, at du kan slanke dig ved at bruge kvindelist?

Foto: Colourbox

Vidste du, at du kan tabe dig ved at bruge kvindelist? De små tricks, vi kvinder kan bruge i hverdagen, og som vi har det sjovt med, er nemlig rigtig effektive, når det kommer til at blive strammet op og få forbrændt lidt ekstra kalorier.

Vi giver dig derfor de 5 mest slankende kvindetricks:

Tag på date: Hvis du er single, så se at få arrangeret en date, og hvis du er afsat, så tag kæresten under armen og med i byen.
Undersøgelser viser nemlig, at kvinder spiser mindre og sundere, når de er på date med en, de kan lide.

Frem med attributerne: Det er ikke kun din mandlige omgangskreds, der vil nyde godt af, at du retter ryggen og skyder brystet frem - det vil du også selv! Ikke nok med at du ser slankere og flottere ud, så opstrammer du også dine mavemuskler og styrker ryg- og skuldermusklerne.

På med stilletterne: Hermed en undskyldning til at gå ud og investere i et par flotte, høje stiletter. Stiletter giver dig nemlig ikke kun flotte lange ben, men de toner også dine muskler i lægge og lår.

Gør dig lækker: Giv dig god tid til at lægge make up, rede hår og vælge tøj. Du forbrænder nemlig små 100 kalorier i smukkeseringsprocessen - husk at spænde i mavemusklerne når du står foran spejlet, så forbrænder du ekstra.

Kys: Find tilbage til din teenagetid, hvor du kunne kysse i timevis. Du forbrænder nemlig 70 kalorier på en times kysseri, og mon ikke også at din bedre halvdel vil synes om initiativet.

Læs meget mere om Slankeklubben og meld dig ind her!