De værste slanke-sabotører

Læs om de værste slankesabotører, som du skal være opmærksom på, hvis du vil holde dit vægttab.

Foto: Colourbox

Du forsøger at tabe dig, men dit vægttab går gang på gang i vasken. Det kunne måske være fordi, du lader dit vægttab blive saboteret af en eller flere af nedenstående.

Vi afslører de værste slankesabotører fra din hverdag og hjælper dig med at undgå dem.

På kontoret
Der er altid en kollega med fødselsdag eller jubilæum, der har taget kage eller andre søde sager med på jobbet, men du behøver jo ikke nødvendigvis at spise det.
Hav i stedet nogle sunde snacks som nødder eller frugt i tasken, som du kan spise i stedet - så går du ikke glip af hyggen - kun kalorierne!

Den sultne kok
Har du svært ved at holde fingrene fra fadet, mens du laver mad til familien, eller er du typen, der slikker skålen ren, når der er bagt kage?
Så sørg for at have friske grøntsagsstænger i køleskabet, som kan tage den lurende sult, når du kokkerer.

Læs mere og meld dig ind i SlankeKlubben her!

Light produkter
Light produkter er ikke altid lige så fantastiske, som de lyder. Hvis du ikke kan tyde, hvad der er i dine madvarer, er det så en god ide at spise det?
Erstatninger for sukker og fedt er, som navnet afslører, erstatninger. Hvorfor ikke i stedet spise en lille smule af den ægte vare?

Ud med det store tøj
Hvis du beholder dit "tykke tøj" så ved du også at du har noget at tage på hvis du tager på igen!
Skynd dig at smide tøjet ud og køb nyt lækkert tøj i din nye størrelse i stedet.

Slankeskolen lektion 11: Find din kropstype

Ude godt - hjemme bedst
Når du er ude og spise, kan det være svært at kontrollere, hvad du egentligt spiser. Ofte er maden fyldt med olie og smør for at smage bedre.
Derfor er viljestyrke vigtig, når du er ude; vælg laksen eller salaten frem for pizza eller burger. Ellers kan det anbefales, at spise hjemme, hvor du har mulighed for selv at kontrollere, hvad der er i maden.

Kæreste-fælden
Har du taget på, efter du har mødt din kæreste?
Vi har ofte tendens til at begynde at spise det samme som kæresten, problemet er bare, at mænd kan spise 500 kalorier mere om dagen end kvinder. Så hvis du spiser det samme som kæresten, vil du altså tage på!