Derfor skal du sende sms'er i arbejdstiden

Du skal ikke have dårlig samvittighed over at tjekke private mails eller skrive en besked til veninden, imens du er på job. Det gør dig nemlig til en bedre medarbejder.

Kigger du dig halvt bagover skuldrene, hver gang du tjekker en mail på telefonen eller svarer på en facebook-besked af frygt for, at din chef skal snuppe dig i ikke at passe den tjans, du er ansat til?

Så skulle du måske hellere bruge energien på at nyde din korte pause og trøste dig med, at du bliver en bedre medarbejder for firmaet, når du bruger lidt tid på dig selv, skriver The Huffington Post.

LÆS OGSÅ: Får du stress på jobbet, så se her hvad du kan gøre for at lette det

Mere succes til firmaet

Umiddelbart skulle man tro at medarbejdere er mere produktive, hvis de passer deres job, men nye undersøgelser lavet af Society for Industrial and Organizational Psychology viser det modsatte:

-Kan medarbejderen tage små pauser med deres telefoner igennem dagen vil det have en positiv indflydelse på deres generelle velbefindende, når arbejdsdagen slutter, siger Sooyeol Kim fra Kansas State University, som står bag studiet.

LÆS OGSÅ: Lyver du også for dig selv, så se her hvorfor et er en dum idé

Forskerne har fundet frem til, at der er et positivt link mellem brugen af smartphones, de korte pauser og den følelse ansatte har ved endt arbejdsdag. Testpersonerne meldte ganske enkelt tilbage, at brugte de deres telefon til små private ting i løbet af arbejdsdagen, så gav det dem et løft. Og dette løft medfører mere lyst til at kaste sig over arbejdsopgaverne.

LÆS OGSÅ: Du kan også smide telefonen og gå en tur

Derfor forslår forskerne, at arbejdspladser lader folk gøre brug af telefoner i arbejdstiden, hvis de gerne vil have glade og mere produktive medarbejder. Dog slår de også fast, at det er en balancegang og at for meget "privat-tid" ikke er givtigt for arbejdspladsen.

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-