Husk grøntsager på grillen

Når det er grilltid, skal du huske grøntsagerne.

Foto: Colourbox

LÆS MERE OM SLANKEKLUBBEN OG MELD DIG IND HER.

De lange sommeraftner er perfekte til at invitere venner eller familie på en grillaften.
Det, som er vigtigt, er, at man stadig fortsætter med at spise flest grøntsager, og som tilbehør lidt kartofler/brød.

Grøntsager, som er rigtig gode at grille, er fx:
• Halve løg penslet med olie
• Hele store champignon
• Aubergine i 2 cm tykke skiver
• Halve peberfrugter
• Spyd med stykker af majskolper, ananas, chili og peberfrugt
• Majskolber kan grilles hele
• Squash
• Halverede hele hvidløg med skræl

Læs: Hop med på Zumba dillen.

Fedtfattig grillaften
Vil man smage to slags kød, kan man spise mindre portioner - fx ½ kyllingebryst og 1 lille fedtfattig pølse.
Endnu en fordel ved grillen er, at overskydende fedt fra kødet ofte drypper ned i kullene.

Grillsaucer ikke ikke "forbudt"
Mange af de grillsaucer og marinader, man kan købe, er faktisk magre.
For at de kan anbefales, må de max indeholde 5 g fedt pr. 100 g af varen.