Jeg er bange for fedmeoperationen

Det går den rigtige vej for Marianne. Hun er et kilo under operationsvægt, og hun glæder sig meget til, at feedmeoperationen er veloverstået. Læs hendes blog her.

Foto: Gregers Kirdorf

Før fedmeoperationen:

Brylluppet gik rigtig godt. Vi blev gift på Horsens rådhus. Det gik skam fint. Vi havde fire venner og vores piger med. For resten skulle det være hemmeligt, men nyheden var vist på mystisk vis kommet ud, dog var der nogle, der blev overraskede, hehe.

Nogle var vist lidt skuffede over de ikke var en del af selve brylluppet, men vi vil gerne gøre det rigtigt ved en senere lejlighed, når økonomien er til det. Med kirke og familie og det hele.

Vi blev viet kl.11.15 og senere kl. 17 havde vi inviteret venner og familie til min fødselsdag - glimrende dække synes vi selv. Vi fik mad fra en nærliggende kinesisk restaurant. Maden var sund og god, og jeg spiste rigtig mad - det var dejligt!

Jeg havde selv lavet fem hjertelagkager, og dem smagte jeg en bid af, så jeg syndede ikke som sådan. Jeg fik dog lidt alkohol og var noget nervøs for at gå på vægten, men til alt held havde jeg ikke taget på.

Meld dig ind i Slankeklubben nu og få en startpakke fra ISIS til en værdi af 200 kr. med for 0 kr!

Vægten er nu cirka et kilo under operationsvægten som er 128,8. Jeg vejer 127,7, så det kører bare. Diætisten fra Slankeklubben og jeg er blevet enige om, at jeg spiser 600 gram grønt om dagen og 6 gange Nupo. Da det går så godt, er jeg begyndt at supplere lidt med lidt sundt mad om aftenen.

Jeg spiser ikke så meget kulhydrater (dvs. pasta, kartofler, sukker og brød) og selvfølgelig heller ikke fedt. Derimod går jeg efter protein. Det er dejligt, at det går den rigtige vej.
Jeg glæder mig meget til det hele er overstået, for jeg må indrømme, at jeg er SÅ bange for selve operationen.

Kærlig hilsen
MarianneOm Marianne

Alder: 34
Bopæl: Horsens
Familie: Kæreste med René. Sammen har vi Isabella på 7 år og Josephine Lykke på 3 år.
Startvægt: 140 kilo
Ønskevægt: 80-85 kilo