Kom godt i gang med Spis Maven Flad-kuren

Vil du gerne omlægge din livsstil - så er Spis Maven Flad-kuren måske noget for dig. Læs om principperne bag Spis Maven Flad her og få inspiration til lækker mad

Spis maven flad var en af de bedst sælgende slankebøger i 2010. Forfatterne Charlotte Hartvig og Majbritt L. Engell har siden udgivet efterfølgeren "Hold maven flad", som handler om, hvordan du opretholder vægttabet i en travl hverdag. Udgangspunktet er, at vægttab ikke nødvendigvis er ensbetydende med smalkost og benhård træning. Det handler derimod om sammensætningen af fedt, sukker og kulhydrater i kosten.

LÆS OGSÅ: Guide til 10 populære slankekure med hurtigt vægttab. Find din slankekur her >>
 

Æggesalat er okay

Man skal holde sig fra de hurtige kulhydrater som hvidt brød og pasta, mens proteinholdige fødevarer er tilladte. For eksempel er hakkebøffer og mayonnaise-salater som æggesalat og italiensk salat helt i orden. Det samlede kalorieindtag er stadig kun 1.200 kalorier om dagen. I bogen forklares det, hvad der virker - og hvorfor og hvordan. Desuden er der indkøbslister, tips, øvelser til at holde maveskindet stramt og 111 opskrifter på sund mad.
 

For meget mavefedt

Inge tabte 9 kilo med Spis Maven Flad

Navn: Inge S Rytter
Bopæl: Horsens
Alder: 49 år
Vægttab: 9 kilo
Vægt før: 79 kilo
Vægt nu: 70 kilo
Forløb: 6 måneder

Charlotte Hartvig er diætist og Majbritt L. Engell er professionsbachelor i Ernæring og Sundhed. Deres mål har været at finde løsningen på et for mange velkendt problem: For meget mavefedt. Målgruppen er primært kvinder i alderen 25-50 år.

Lækker opskrift til Spis Maven Flad-kuren: Stegt laks med marineret forårsgrønt
 

Lavt kalorieindtag

Blandt grundprincipperne er lavt kalorieindtag på under 1.300 om dagen. Få kulhydrater, og helst de såkaldt langsomme kulhydrater. Brune ris frem for hvide. Godt med protein. Det kan være kød, fjerkræ, fisk og mælkeprodukter. To-tre mellemmåltider dagligt. Og fedtstoffet skal helst komme fra den monoumættede slags, som blandt andet findes i hassel-, pistacie- og valnødder samt i solsikkeolie.
 

På nettet

Du kan bestille "Hold maven flad" af Charlotte Hartvig og Majbritt L. Engell på nettet. Blandt andet via: www.saxo.com/dk. Søg på titlen.


Vil du prøve en anden kur? Du kan læse meget mere om Dukankuren her.

 

Bliv slank med slankeguides fra Ude og Hjemmes webshop


Prøv slankekuren, udviklet af den franske læge Pierre Dukan, som har gået sin sejrgang verden over.

Tillægget koster kun 20,-8-Timers kuren giver dig mulighed for at spise som du har lyst - indenfor et interval på 8 timer dagligt.
 

Tillægget koster kun 20,-Arne Astrup, også kendt som Doktor Slank, har udviklet denne effektive proteinkur, hvor du ikke lider afsavn.

Tillægget koster kun 20,-