Kom godt i gang med Verdens Bedste Kur

Vil du gerne omlægge din livsstil, så er Verdens Bedste Kur af Christian Bitz og Arne Astrup måske noget for dig. Læs om principperne bag Verdens Bedste Kur her og få inspiration til lækker mad

Verdens Bedste Kur af Christian Bitz og Arne Astrup

Verdens bedste kur af ernæringsekspert Christian Bitz og professor Arne Astrup bygger på principperne fra et stort vægttabsforsøg og koststudie, som Astrup står bag. Her lægges der vægt på, at det først og fremmest er en livsstilsændring, der skal til. Det handler om at finde den optimale kostsammensætning for at tabe sig - og holde vægten.

LÆS OGSÅ: Guide til 10 populære slankekure med hurtigt vægttab. Find din slankekur her >>

Råvarer fra supermarkedet

Annika tabte 37 kilo med Verdens Bedste Kur

Navn: Annika Hayn
Bopæl: Hornbæk
Alder: 38 år
Vægttab: 37 kilo
Vægt før: 115 kilo
Vægt nu: 78 kilo
Forløb: 18 måneder

Kuren er delt op i et totrins-program med en konkret fire ugers madplan. Der garanteres et vægttab på en-to kilo om ugen.

Efter fire uger fortsætter du til trin 2, hvor du præsenteres for 80 opskrifter, der skal hjælpe dig til at opretholde vægttabet og danne grundlag for en varig livsstilsændring.

Lækker opskrift til Verdens bedste kur: Frikadeller med rug og ramsløg

Et af grundprincipperne i kuren er at hæve proteinindholdet i kosten med skaldyr, fisk, magre mejeriprodukter og vegetabilske proteinkilder som bønner, ærter og linser.

Kuren er desuden skruet sådan sammen, at du skal kunne købe råvarerne i et hvilket som helst supermarked. Resultatet er lækker og velsmagende mad, som tager udgangspunkt i det nordiske køkken.

Nedenfor er et forslag til dagskost på end dag, hvord du følger Verdens bedste kur. Du kan også læse mere om principperne bag Arne Astrups kur, og få en masse lækre opskrifter med på vejen med det samme, i de tillæg han har lavet til Ude og Hjemme.
 

Kom i gang nu!

Køb Arne Astrups proteinkure i vores webshop

Prøv Arne Astrups efterspurgte proteinkure - en nydelseskur uden afsavn og askese som andre slankekure. Arne Astrup, også kendt som Dr. Slank, har sammen med ernæringskonsulent Ulla Pedersen samlet en masse lækre, mættende opskrifter, som gør det nemmere for dig at tabe dig.

Hvert tillæg koster kun 20,-


 

Æggepandekage

En dagskost kan for eksempel være:

Morgenmad:
Mysligrød med solbær.

Frokost: Fuldkornspasta med kylling, spinat og avocado.

Aftensmad: Æggepandekage med spinat, skinke og tomater.

Derudover to mellemmåltider, som for eksempel kan bestå af en skive ristet rugbrød med kikærtepuré samt hytteost med æble og chokolade.
 

Lækre desserter

Til gengæld er du helt fri for at bekymre dig om kalorietælling. Bitz og Astrup tror ikke på, at totalt forbud er holdbart i længden. Derfor indeholder deres kur også en række opskrifter på lækre desserter, så der er plads til at synde i weekenden - dog med måde.
 

På nettet

Du kan bestille "Verdens bedste kur" af Christian Bitz og Arne Astrup på nettet, blandt andet via: www.saxo.com/dk. Søg på titlen. Her kan du ligeledes finde efterfølgeren "Verdens bedste kur 2.0".

Vil du prøve en anden kur? Du kan læse meget mere om Low Carb-kuren her.

 

Bliv slank med slankeguides fra Ude og Hjemmes webshop


Prøv slankekuren, udviklet af den franske læge Pierre Dukan, som har gået sin sejrgang verden over.

Tillægget koster kun 20,-8-Timers kuren giver dig mulighed for at spise som du har lyst - indenfor et interval på 8 timer dagligt.
 

Tillægget koster kun 20,-Arne Astrup, også kendt som Doktor Slank, har udviklet denne effektive proteinkur, hvor du ikke lider afsavn.

Tillægget koster kun 20,-